De films en series die ik heb gezien in Juli 2018

De maand juli is voorbij, een maand waarin ik genoot van de zomervakantie. Hoewel het vakantie is, valt het mee als ik kijk naar alle series en films ik heb gezien. Ik heb duidelijk meer tijd besteed aan leuke uitjes en het lezen van boeken, maar gelukkig heb ik ook kunnen genieten van leuke films en series!

 

Ik begon in juli aan de anime Yu-Gi-Oh! Dit keek ik vroeger wel eens toen ik klein was, maar ik mocht het eigenlijk niet kijken van mijn ouders (iets met enge monsters). Ik vond de serie wel erg cool en toen ik zag dat er Funko Pops zullen verschijnen van deze franchise, wilde ik deze anime eens bekijken. Ik herinnerde me er nog weinig van, dus ik heb deze maand via Netflix de eerste helft van het eerste seizoen gekeken. Dit deed ik meestal vrij rustig, aangezien ik de serie keek terwijl ik andere dingen keek. Tot nu toe vind ik het niet heel bijzonder, maar is het wel lekker om tussendoor te kijken. 

Ook begon ik aan Riverdale. Mijn fangirl is helemaal weg van deze serie, dus ik besloot hem samen te gaan kijken. Hoewel het Mean Girl-gehalte af en toe echt heel storend is, vind ik het mysterie van Riverdale heel interessant. De personages hebben ook meerdere lagen en veel geheimen, waardoor ik wel geboeid blijf kijken. Ik ben zelfs al begonnen aan het tweede seizoen!

Tot slot was ik nog begonnen aan een andere anime, namelijk Anohana: The Flower We Saw That Day. Dit gaat over een jongen die als klein kind met leeftijdsgenootjes afsprak. Een meisje uit die groep was na een middagje spelen overleden, terwijl hij wat naars over haar had gezegd. Hij denkt nog vaak aan het meisje, want hij ziet haar zelfs als geestverschijning! Ze vertelt hem dat hij haar grote wens moet vervullen, maar wat is de wens? De vriendengroep komt weer bij elkaar en samen proberen ze de wens te vervullen. Ik ben nog net niet over de helft, maar ik vind het wel een mooie serie! Deze hoop ik in augustus zeker af te gaan kijken.

 

Ik heb in de maand juli ook drie films gezien. Zo keek ik Love, Simon tijdens het YA Event bij boekhandel Van Piere in Eindhoven. Een erg leuke, vrolijke, grappige, emotionele en fijne film waardoor iedereen dat verliefde gevoel krijgt! Daarnaast ging ik met mijn neefje naar Jurassic World: Fallen Kingdom. Toffe film, maar het was wel een tussendeel. De volgende film wordt waarschijnlijk spectaculair!

Tot slot keek ik Zombieland op Netflix. Volgens mijn fangirl was dit een film voor mij en ze had gelijk! Ik vond hem erg grappig, met een leuke cast en geniale actiescènes. En er komt volgend jaar zelfs een vervolg! Daar kijk ik dus nu al naar uit, want Zombieland beviel me wel.

 

Dit is mijn wrap up op het gebied van films en series. Niet heel veel gezien, maar ik loop wel voor op mijn Serie Challenge. Mijn movie challenge loopt ook redelijk op schema, dus ik ben erg tevreden!

Welke leuke films en series heb jij de afgelopen maand gezien?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.