De films en series die ik heb gezien in juli 2019

In de afgelopen maand heb ik weer een aantal series en films gezien. Zeker tijdens de warme dagen ging ik vooral binnen zitten, dus had ik genoeg de tijd om af en toe een serie te kijken!

Ik heb ontzettend veel gezien van That 70’s Show. Seizoen 4 tot 6 heb ik volledig gezien en ik ben nu bezig met het zevende seizoen. Dat gaat hard! Deze serie is heerlijk om tussendoor te kijken, ideaal voor een bingewatchsessie! Stranger Things seizoen 3 kwam uit, dus al snel had ik deze gezien. Erg tof, maar ik ben bang dat ze het vierde seizoen wel gaan uitmelken… Ook keek ik naar het tweede seizoen van The chilling adventures of Sabrina, welke ik erg tof vond. Af en toe een beetje raar en of een derde seizoen nou echt zo nodig is… Ook keek ik nog verder in Once Upon a Time. Beetje bij beetje ga ik door het eerste seizoen mee! Mijn fangirl is helemaal weg van deze serie, dus af en toe kijken we een aflevering.

Kakegurui is een anime over een school waarin veel gokspellen worden gespeeld. Het tweede seizoen was uit, dus deze had ik gezien. De afleveringen zijn weer erg spectaculair, dus daar ging ik snel doorheen! Ook keek ik met mijn fangirl naar Avatar The Last Airbender, mijn favoriete serie. Zo leuk om oude afleveringen te kijken! Mijn fangirl had telkens losse afleveringen gezien, dus ik moest haar wel de hele serie op chronologische volgorde laten zien! Hi Score Girl is een anime over games, eentje waar ik nog niet helemaal zeker van ben of ik hem heel goed vind of niet. Ik denk dat het einde beslissend gaat zijn!

Qua films was het wat rustiger. Ik walgde van de film Minions, de meest irritante wezens op aarde… Ook keek ik naar Harry Potter and the Half Blood Prince, elke keer weer erg verdrietig zijn bij het einde… Daarbij ging ik naar de bioscoop voor Spider Man: Far from home. Hele leuke film, en zeker door het einde wil ik alleen maar meer en meer! En uiteraard niet meteen de bioscoopzaal uitlopen, want er zijn twee after credit scenes te zien.

Dit zijn de films en series die ik de afgelopen maand heb gezien. Wat was jouw favoriete film en/of serie van de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.