De films en series die ik heb gezien in juni 2019

De afgelopen maand werd het redelijk warm, dus ik heb me vaak wat moet verstoppen in een koele kamer. Daardoor heb ik ook lekker veel films gekeken, maar ben ik ook verder gegaan met een paar series.

 

Ik heb over de twintig afleveringen gezien van Pokémon Sun and Moon Ultra Adventures. Ik liep een tijdje achter, dus tijd voor een inhaalslag! Dit seizoen heeft grote hoogtepunten (met gevechten met Ultra Beasts en legendarische Pokémon), maar er zijn wel behoorlijk wat fillers. Daarbij lijken de epische gevechten eigenlijk weinig uit te maken? Ach ja, Ash is op vakantie, dat werkt wel bij aan deze zomer!

That 70’s Show ben ik ook verder gaan kijken. Ik was na een paar afleveringen gestopt, maar nu ging ik doorzetten. En pfoeh, ik ben al bij het vierde seizoen! Ik heb nog genoeg afleveringen te gaan, dus we gaan wel zien hoe ver ik ga komen. Deze serie is ideaal om tussendoor te kijken, vandaar dat ik al aardig ver ben.

Ook keek ik naar Game of Thrones: Beyond the Wall, de documentaire over het laatste seizoen van Game of Thrones waarin je de set van deze serie ziet. Erg leuk om wat te zien van de beelden achter de schermen, zo zie je grote sets, vele figuranten en manieren waarop alle personages eruit komen te zien. Mijn respect voor de makers (oké, afgezien van de schrijvers die het er wel erg makkelijk vanaf hebben gebracht) is alleen maar gegroeid, want hier zit zo veel werk in!

Met mijn fangirl keek ik verder met The Disastrous Life of Saiki K. We zijn nu bij het tweede seizoen en kijken altijd als we flink willen lachen. Het is echt een hilarische serie over een jongen met vele paranormale krachten, maar die niet wil dat zijn klasgenoten daar achter komen. Het is lekker absurd met allemaal vele typetjes als personages, een geniale anime als je het mij vraagt. Gelukkig hebben we nog genoeg afleveringen te gaan! Ook begon ik aan Hi Score Girl, een anime over gamehallen en een vriendschap tussen twee spelers. Ik las een artikel over deze anime in de Aniway, dus toen wilde ik hem graag kijken. Ik heb nog maar een paar afleveringen gezien, maar ik denk dat ik deze serie wel ga afkijken.

Tot slot ging ik met mijn fangirl twee series kijken: een van mijn favoriete series van mij, en eentje van haar. Zo kijken we naar Avatar: The Last Airbender, ik vind het zo fijn om deze serie weer te zien! Mijn fangirl vind het gelukkig ook leuk, dus dit gaan we zeker verder kijken. Een van haar favoriete series is Buffy the Vampire Slayer. We keken twee afleveringen en tot nu toe ben ik aangenaam verrast. Ook deze serie gaan we verder kijken!

 

In juni heb ik ook een aantal films gezien. Zo ging ik naar de bioscoop voor Mirai, een Japanse animatiefilm over een kleuter die als het ware kan tijdreizen en meer leert over zijn familie. Af en toe een aparte film, maar heel mooi en het heeft een fijne boodschap. Deze zou ik zo nog een keertje willen zien!

Ik ging ook weer even los op Netflix. Zo keek ik naar Slender Man, welke ik echt belachelijk slecht vond. Hij was totaal niet eng en het verhaal sloeg eigenlijk ook vrij weinig op. Jammer! Ook keek ik naar Carrie, welke ik dan wel weer kon waarderen. Ook keek ik naar The girl with all the gifts. Normaal lees ik eerst het boek voordat ik de film zie, maar hierbij was ik zo nieuwsgierig dat ik toch al de film had gezien. Een erg tof verhaal, maar ik had het misschien iets spectaculairder verwacht.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.