De films en series die ik heb gezien in Mei 2018

De maand mei zat vooral vol boeken, maar ik heb ook een aantal series en films gezien. Tijd om terug te kijken op de vorige maand wat series en films betreft! Ik heb acht verschillende series gezien en drie films. Mijn Serie Challenge gaat vrij goed, maar ik moet nog wel wat meer films kijken om bij te blijven met mijn Movie Challenge.

 

Ten eerste keek ik Santa Clarita, het tweede seizoen. Dit is een hilarische serie over een familie waarvan de moeder ondood wordt en mensenvlees moet eten. Het is zo grappig hoe het stel uit verschillende beklemmende situaties probeert te komen, echt een aanrader! Daarbij heb ik ook het zevende en achtste seizoen van Modern Family gezien, welke ook ontzettend leuk is. Eenmaal begonnen kan ik haast niet stoppen!

Ook keek ik naar een aflevering van Klikbeet en ik hoop snel de andere afleveringen te zien. Ik heb zelf geen tv op mijn kamer, dus het gebeurt niet snel dat ik op de zondagavond naar deze serie vol sketches kan kijken. Zonde, want het is een hilarische serie! Daarbij keek ik weer een paar nieuwe afleveringen van Pokémon Sun and Moon Ultra Adventures. De eerste paar afleveringen waren heel intens, maar nu zijn er weer vooral simpele afleveringen waarin er vrij weinig gebeurt. Ook prima, maar ik hoop meer epische avonturen te zien wat betreft Ultra Beasts!

Met mijn zusje ga ik weer verder kijken met Ru Pauls Drag Race. Wij kunnen hier altijd enorm om lachen (zeker als de kandidaten ruzie met elkaar hebben), dus dat is een chille broeder-zuster-qualitytime. Ook ben ik begonnen aan het tweede seizoen van Thirteen Reasons Why. Ik ben nog niet heel ver, maar de kant waarop de serie nu gaat bevalt me niet echt… Ik moest ook weer verder met Steven Universe, dus daarvan probeer ik af en toe ook weer wat afleveringen van te kijken. Aan het eind van de maand ben ik begonnen aan The Disastrous Life of Saiki K., een hilarische anime van allemaal korte sketches van een jongen die allemaal paranormale gaven heeft, maar het liefst zo normaal mogelijk wil blijven. Te zien op Netflix, aanradertje! Ik heb nog weinig gezien, maar ik heb meerdere keren tranen in mijn ogen gekregen van het lachen.

 

Tot slot hebben we de films die ik heb gezien. Zo heb ik aan het begin van de maand Avengers Infinity War gezien. Wat een film zeg! Hij was erg intens en ik kan niet wachten op de volgende film. Ook keek ik naar The Death Cure, het laatste deel van The Maze Runner. Hoewel de film anders is dan het boek, maar ik vond hem wel erg tof. Veel actie, dus ik vond het een prima film! Tot slot heb ik X-Men Origins: Wolverine gezien. Deze film is namelijk handig om te kijken voordat je naar Deadpool 2 gaat voor een bepaald komisch stuk op het einde, dus dat had ik maar gedaan. Eindoordeel? Ik vond hem niet heel bijzonder en het einde verpest eigenlijk de hele film. Jammer! Maar goed, het vooruitzicht van Deadpool 2 zien maakt het dan wel goed.

 

En, hoe is het met jou, welke coole films en series van de afgelopen maand raad jij mij aan?

2 reacties

  1. Wij zijn ons nog aan het voorbereiden op de nieuwe avengers dus hebben we eindelijk dr. strange, antman en thor 3 gezien. Nu nog alleen spiderman.

    1. Oeeeeh goed bezig! Spiderman is echt heel leuk 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.