De films en series die ik heb gezien in oktober

Ondanks al het studeren voor mijn tentamens, heb ik in oktober nog wat kunnen bekijken, zoals wat toffe films en series!

 

De afgelopen maand besloot ik weer verder te kijken met Fullmetal Alchemist (de eerste anime). Ik ben pas op de dertiende aflevering, maar ik zie al wat wijzigingen ten opzichte van de manga. Ik ben benieuwd wat de makers van deze serie gaan maken! Ook begon ik aan het derde seizoen van Riverdale, maar ik weet het nog niet… Ik vind de verhaallijn nu wel iets te veel opbouwen, het klopt naar mijn idee niet helemaal als je kijkt naar de vorige seizoenen… Goed, ik kijk nog even verder!

Daarbij waren de laatste afleveringen van Tokidoki (een documentaire over Japanse woorden door Paulien Cornelisse) te zien, wat waren ze toch leuk! Ik had zo nog vier afleveringen willen zien, het is gewoon jammer dat het nu al klaar is! Verder keek ik naar Zondag met Lubach, wat leuk blijft om te zien. 

Er waren weer wat nieuwe afleveringen van Pokémon Sun and Moon Ultra Adventures online gekomen, dus deze heb ik gezien. Nu er Ultra Beasts zijn wordt de serie wel iets gek (iets met een soort Power Ranger-achtig team?), maar het blijft leuk om tussendoor te kijken. Verstand uit, gewoon lekker kijken! Ik ben ook verder gaan kijken met March Comes in like a Lion, maar ik weet nog steeds niet wat ik nou van deze anime vind. Volgens mij schuilt er een diepere laag achter het verhaal, maar ik moet die laag nog tegenkomen…

Verder keek ik het derde seizoen van Yu-Gi-Oh! af. Wat een gekke serie, maar ook leuk om tussendoor te zien. Ook keek ik nog wat afleveringen van Food Wars. Ik dacht dat de gekke beelden aan het minderen waren, maar het gebeurt weer iets te vaak dat iemand in extase aan het eten is… Maar ja, je krijgt in ieder geval wel een hongerig gevoel als je al dat lekkere eten ziet!

 

Qua films deed ik het even rustig aan. Mijn Movie Challenge (50 films zien in een jaar) gaat hierdoor niet echt goed, maar dat haal ik vast wel in. Ik keek deze maand Harry Potter and the Order of the Phoenix (voor de drieduizendste keer). Vanaf mijn vakantie naar Londen ben ik weer alle delen gaan kijken. Dit deel vind ik wel het minst, puur omdat iedereen zo hatelijk is tegen Harry (UMBRIDGE!). Maar goed, Luna Lovegood maakt wel veel goed en als je erover nadenkt zouden Luna en Harry en heel leuk koppel zijn, daar ben ik even achter gekomen tijdens de film. Zo zie je maar, een film voor de zoveelste keer bekijken is zo slecht nog niet.

 

En, wat heb jij gezien de afgelopen maand, heb je nog een aanrader voor mij? Laat het me weten in een reactie!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.