De films en series die ik heb gezien in september 2018

De maand september was erg druk, maar gelukkig heb ik nog genoeg series kunnen kijken en heb ik nog tijd vrij kunnen maken voor een film. Tijd om de afgelopen maand te bespreken wat betreft series en films!

 

Ik heb de afgelopen maand af en toe Yu-Gi-Oh! opgezet. Dit kijk ik meestal tijdens het bloggen of iets anders, aangezien ik de serie niet zo denderend vind dat ik het met volle focus wil kijken. Ik was eerst halverwege het tweede seizoen, maar nu ben ik al halverwege de derde! Al die kaartgevechten zijn wel grappig, maar ik zie tot de dag van vandaag er geen logica in. In ieder geval wel kostelijk vermaak!

Ik heb ook het tweede seizoen van Riverdale afgekeken. Halverwege het seizoen was het wel erg saai en raar, maar de laatste afleveringen vond ik wel erg spannend. Het derde seizoen ga ik dus zeker zien, maar een paar dingen aan de serie vind ik helemaal niks, maar dat vertel ik binnenkort in een blogje. Daarbij heb ik ook Thirteen Reasons Why seizoen 2 afgekeken. Ik vond het einde verre van fijn en ik heb gewoon spijt dat ik het heb gezien, want die laatste aflevering was zo akelig. Seizoen 3 laat ik zeker liggen!

De allerlaatste aflevering van Adventure Time heb ik gezien. Damn, wat een einde… Mijn hart, de feels! Ik kijk Adventure Time al jaren, dus het was best wel heftig om de serie te zien afsluiten. Alle verhaallijnen kregen een mooi einde en bij deze aflevering merkte ik hoe complex deze serie wel niet is. Vroeger dacht ik altijd dat alle afleveringen ontzettend random en gek waren, maar er schuilt meer achter dan je denkt. Ik wil ooit de hele serie opnieuw gaan kijken, zodat ik nu wel alle onderlinge verbanden kan spotten.

Verder keek ik nog wat series zoals Pokémon Sun and Moon Ultra Adventures, begon ik aan March comes in like a lion (nog geen idee of ik verder ga kijken, dus mocht je veel hebben gezien van deze anime, laat me weten hoe die is!), The disastrous life of Saiki K. en Zondag met Lubach. Ook volg ik de documentair Tokidoki van Paulien Cornelisse, waarin zij door Japan reist en Japanse woorden bespreekt die haast niet te vertalen zijn. Paulien heeft gestudeerd in Japan en kan ook heel goed Japans spreken, zo tof! Ik ben een groot fan van Japanse cultuur, dus ik kijk deze documentaire met heel veel plezier. En wat doet Paulien het toch leuk!

Tot slot hebben we nog The Dragon Prince. Dit is een nieuwe serie op Netflix en een van de makers van Avatar The Last Airbender heeft hier aan meegewerkt. Wat een toffe serie is dit zeg! Ik keek het eerste seizoen binnen een avondje uit en ik kan niet wachten op meer. Lees hier nog mijn blogje over deze serie. Tot slot kijk ik Steven Universe opnieuw, nu met mijn fangirl. Ik weet al over de GROTE plottwist aan het einde van seizoen 5, dus ik vind het heel leuk om te horen wat mijn fangirl denkt rondom het hele mysterie. Soms zit ze er (onbedoeld) heel dichtbij, waardoor ik mijn lach moet inhouden… We zijn nu halverwege seizoen 5, dus ik vermoed dat we snel bij zijn en dan samen uitkijken naar het volgende seizoen.

 

Dan hebben we nog films. Ik heb helaas maar één film gezien deze maand, namelijk The Meg. Man man man, hoe fout kan je een haaienfilm wel niet maken… Ondanks dat hij vrij slecht was, heb ik met vrienden erg kunnen lachen in de bioscoop door de mate van slechtheid. Dat is ook wel eens leuk! Hoewel de film dus flink hebben afgekraakt, genoten we stiekem allemaal behoorlijk. Het schijnt dat er een vervolg gaat komen, o jee…

 

Dit zijn alle films en series van de afgelopen maand. Wat voor leuke series en films heb jij in september gezien?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.