De films en series die ik heb gezien in september 2019

In september ging ik flink wat bingewatchen. Zo heb ik veel series gezien en zijn er weer wat films die ik heb bekeken. Genoeg in ieder geval om te bespreken, want bijna alles wat ik heb gezien was erg leuk!

The Big Bang Theory is sinds augustus op Netflix, dus de afgelopen maand heb ik bijna zeven seizoenen van deze serie gezien. Het laatste seizoen komt in oktober uit, dus dan ga ik dit seizoen ook kijken. Deze comedyshow is haast mijn favoriet en ik ben dol op alle personages. Ik ben gewoon bang om afscheid te nemen van deze serie, maar ik ben ook heel benieuwd hoe de makers het verhaal gaan afronden.

Ook heb ik Good Omens gezien. Dit is maar één seizoen en vond ik echt fantastisch! Het gaat over een engel en een demon die het naderende einde van de wereld willen beïnvloeden, wat heel hilarisch en spannend is. Echt een heerlijke serie, een enorme aanrader! Ook kwam het vierde seizoen van iZombie uit op Netflix, dus daar ben ik ook aan begonnen. Ik ben nog niet heel ver, maar ik vind de verschillende typetjes die Liv speelt echt geweldig!

3Below is een verhaal over aliens in de Tales of Arcadia-serie en ik heb het tweede en laatste seizoen ervan gezien. Het was weer een goed seizoen en het tipje van de sluier over de derde en laatste serie van Arcadia (Wizards) maakte me ook erg nieuwsgierig naar meer. Deze serie vond ik iets minder leuk dan Trollhunters, maar alsnog heb ik er erg van genoten!

Once Upon a Time kijk ik met mijn fangirl en toen zij hoorde dat de acteur die Captoon Hook speelt naar Dutch Comic Con komt, moest ze met mij verder kijken. We zitten in het eerste seizoen en we gaan Hook pas tegenkomen in het tweede seizoen, dus we zijn al iets verder. Voor de rest begon ik ook aan Fate Zero, aangezien dit een vrij bekende anime is met vele verschillende series. Tot nu toe (3 afleveringen gezien) vind ik het wel interessant, dus ik ga beetje bij beetje verder kijken. Wekelijks komt ook een nieuwe aflevering van het vierde seizoen van The Good Place online, de eerste aflevering vond ik in ieder geval erg grappig!

Ik heb drie films gezien in september. Ik begon met Steven Universe The Movie, die ik aan de ene kant erg leuk vond, maar aan de andere kant ook weer niet. Er zaten misschien iets te veel liedjes in, de vijand in het verhaal had iets te veel weg van Looney Toons-achtige stijlen (wat ik niet helemaal vind passen bij de serie) en het probleem was iets te snel opgelost. Afgezien daarvan vond ik het heel leuk om nog een verhaal te zien over Steven en hoop ik dat hierna nog wat mooie boeken en graphic novels komen over de serie.

Ik ging met mijn fangirl naar Mamma Mia de musical, dus we wilden van tevoren nog de film zien. Een film die niet helemaal voor mij is, maar het is wel een hele zomerse en vrolijke film. De musical was ook erg tof, het vernederlandsen van alle liedjes en dingen aan het verhaal vond ik ook helemaal niet storend.

Tot slot zag ik It Chapter 2, die ik echt heel goed vond! De acteurs lijken echt ontzettend op hun kinderversies, de film was lekker spannend en de vriendschappen tussen de groep maakte de film erg ontroerend. Misschien dat ik hem nog een keer ga zien in de bioscoop, want ik ben erg onder de indruk!

Dit zijn de films en series die ik heb gezien in september. De komende maand wil ik ook nog genoeg gaan zien (voornamelijk via Netflix), dus ik fanboy nog wel een tijdje door!

Wat is jouw favoriete film/serie van de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.