De films en series die ik in december 2019 heb gezien

In december was het lekker koud, dus weer genoeg de tijd om in bed te duiken of op de bank te zitten en wat series en films te kijken! Deze maand wist ik mijn Movie en Serie challenge te halen, dus ik vertel je graag mijn laatste bingewatchsessies van december.

Ik keek in december It’s a man’s world af, een sociaal experiment waarin Sophie Hilbrand de rolpatronen van mannen en vrouwen wilde omdraaien. Dat is zeker gelukt en ik vond het zeer interessant om te zien hoe we als maatschappij bepaalde rollen opleggen aan mannen en vrouwen. Er moet nog een hoop gebeuren om gelijkheid te creëren, dus hier zouden meer mensen naar moeten kijken! Ook ging ik verder met The World according to Jeff Goldblum. Sommige onderwerpen spreken me op het eerste moment niet aan, maar Jeff weet het toch erg interessant te maken. Met mijn fangirl keken we naar het tweede seizoen van Magic for humans, een hilarische illusionist die de meest coole trucs doet. Te zien op Netflix, zeker aan te raden!

In december zag ik ook de laatste afleveringen van Zondag met Lubach, ik kijk nu al uit naar het volgende seizoen! Mijn fangirl en ik keken ook naar het tweede seizoen van The end of the F***ing world, een erg tof seizoen en een mooie afsluiter van deze serie. Hoewel veel personages erg getikt zijn, laat het wel een kritische toon naar de maatschappij zien, aangezien veel jongeren niet geholpen worden met hun mentale problemen terwijl dat wel nodig is. Tussendoor keek ik nog naar The Mind Explained, waarin aspecten zoals geheugen, angst en meer worden uitgelegd. Erg interessant en binnen no-time te zien! Met een vriendin keek ik (voor de derde keer) naar The Legend of Korra, zij keek hem voor de eerste keer. Het eerste seizoen hebben we nu volledig gezien, wat was het weer tof om dit seizoen te zien! Ik wil zeker de rest van de seizoenen opnieuw gaan zien, want het volgende seizoen is zeker mijn favoriet.

Mijn fangirl en ik begonnen ook aan The Mandalorian, we zijn helemaal weg van Baby Yoda! Tot nu toe is de serie erg vermakelijk en een mooie mix tussen nieuw en oud. Met mijn moeder keek ik driekwart van het eerste seizoen van The Witcher. We vinden het een erg toffe serie en ik ben nu al benieuwd naar de vervolgseizoenen! Een recensie van het eerste seizoen zal ik zeker nog schrijven, want ik vertel je graag over deze fandom.

Ik keek ook een hoop films. Mijn fangirl en ik gingen naar Frozen 2, die we echt geweldig vonden! De eerste film vind ik totaal niet de hype waard, maar het vervolg was ontzettend sterk en veel meer gericht naar oudere kijkers. Visueel gezien was de film ook echt een plaatje en werd de oorsprong van Elsa’s krachten mooi uitgewerkt.

Ik keek episode 4, 5, 6 en 1 van Star Wars, ter voorbereiding voor The Rise of Skywalker. Erg leuk om de oude films te zien, hoewel de kwaliteit van de films erg verschilt. Hopelijk weet ik alles te zien voordat ik naar de bioscoop ga! Op Netflix keek ik naar Klaus, een fantastische kerstfilm die ik iedereen zeker aanraad. In december komt mijn recensie van deze kerstfilm online (aangezien het nu minder zin heeft om een kerstfilm aan te raden), want veel mensen moeten deze film een kans geven!

Tijdens kerst keken we ook naar The Grinch (de oude met Jim Carrey), fantastisch om weer te zien! Tot slot zagen mijn fangirl en ik nog Aladdin, de remake van Disney die redelijk vermakelijk was, maar ons niet volledig wist te overtuigen. Het eerste half uur gaf mij eerder een cringe-gevoel, maar Will Smith als de djinn deed het wel erg goed. Sommige liedjes waren iets te overdreven en te bombastisch, maar het is een prima film voor tussendoor.

Dit waren de series en films van de afgelopen maand. In 2020 hoop ik weer een hoop films en series te gaan zien, er komt in ieder geval genoeg moois aan!

Wat is jouw favoriete serie/films van de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.