De maand augustus

De maand augustus was een fijne maand waar ik flink vakantie heb gevierd. Ik heb veel afgesproken met vrienden (sommige mensen die ik normaal niet vaak kan zien), uitjes gemaakt door Nederland, boeken gelezen, flink veel series gekeken en meer! Ik kan met een fijn gevoel terugkijken naar de zomer.

 

Boeken die ik heb gelezen: 17Picmonkey Augustus boeken 2016

Ik begon mijn maand in Londen, op 1 augustus ging ik terug naar Nederland. Op het vliegveld las ik Everything Everything van Nicola Yoon en deze vond ik erg mooi! Ook las ik Adventure Time What The What, een grappig boekje met allemaal feitjes over Adventure Time. Daarna ging ik meteen verder met een boek over de avonturen van Ash in Pokémon, ontzettend leuk om te lezen en om oude herinneringen terug te halen! De dag erna kocht ik de derde volume van Adventure Time Mathematical Edition, deze was voor een lage prijs, dus die moest ik gewoon hebben en lezen! Daarna las ik het derde deel van Een wereld zonder hemel, Het stille blauw. Mijn recensie zal eind deze maand verschijnen op Fantasywereld. Daarna ging ik door met een legendarisch spannend verhaal, namelijk Staalhart van Brandon Sanderson! Daarna ging ik de ruimte in met De Jacht van Megan Shepherd, een heerlijk vervolg op The Cage! Daarna ging ik richting Mars met Phobos, een boek waar ik wat gemengde gevoelens over had. Sprookjesland riep mij, dus daar beleefde ik een magisch avontuur met Terug naar Dwaaleiland. Harry Potter and the Cursed Child las ik binnen een avondje uit, maar ik vond hem jammer genoeg wat teleurstellend. Daarna ging ik offline door Unplugged van Donna Freitas, waar binnenkort een recensie van komt. Ook ging ik terug naar de Middeleeuwen door De halsketting, een debuut van een jonge Nederlandse schrijfster. De Drakenjager is het tweede deel in De orde van de drakenmenners en ik vond hem zo leuk om te lezen! Het wordt een trilogie, maar ik had het liefst nog meer delen willen lezen… Ik kijk in ieder geval uit naar het derde en afsluitende deel! Mijn recensie zal verschijnen op Fantastywereld. Ik kocht ook twee boeken van Barney Stinson (van How I Met Your Mother), dus nu ben ik een echte bro geworden door The Bro Code en kan ik dames versieren door The Playbook (eigenlijk niet, ik blijf gewoon awkward). Ook kreeg ik bij de rommelmarkt in mijn dorp een How to draw manga boekje, die ik best leuk vond, maar niet heel indrukwekkend was. Als afsluiter las ik Mislukt van Iris Boter, een spannend en mooi verhaal!

Series/Films die ik heb gezien

The Legend of Tarzan

Begin deze maand ging ik naar de bioscoop van The Legend of Tarzan. Een leuke film (voor Tarzanbegrippen), mooie flashbacks naar het verleden van Tarzan en een wild avontuur vol spanning!

Stranger Things

Ik keek Stranger Things in één keer uit. Dit is echt een geweldige serie (van maar 8 afleveringen) en ik hoop zo dat een seizoen 2 snel in de maak is! Het is heel spannend, niet al te origineel, maar je blijft toch doorkijken. Heb je in ieder geval een middagje niks te doen? Stranger Things is de oplossing!

Are You The One – seizoen 4

Mijn huisgenootje en ik hadden op een avond niks te doen, dus besloten we Are You The One te kijken, een show waarin 10 mannen en 10 vrouwen in een huis worden gestopt. Van te voren zijn er ideale matches gemaakt tussen deze personen en als ze allemaal hun match vinden, krijgen ze een miljoen dollar. Sommige mensen zijn er echt gestoord en de zoektocht naar hun match is zo bizar, maar het was wel heel grappig om te kijken.

Doctor Who – begin seizoen 3

Ik keek weer wat afleveringen van Doctor Who en ik vond het zooooo leuk! David Tennant begin ik steeds meer te waarderen, hij was af en toe echt hilarisch!

Food Wars – paar afleveringen seizoen 2

Dit is echt een van de gekste anime die ik in tijden heb gezien, maar door dat lekkere eten blijf ik toch kijken…

How I Met Your Mother – seizoen 1 en 2

How I Met Your Mother is mijn nieuwe obsessie, het is echt zo grappig en leuk! Seizoen 2 eindigde een beetje pijnlijk en emotioneel, dus ik ben benieuwd wat er in de volgende seizoenen gaat gebeuren.

Pokémon Seizoen 13, 14 en deel 15

Ik heb de afgelopen maand ontzettend veel Pokémon gezien. Aangezien in de zesde regio Ash aardig ver komt in de league, wilde ik even snel door naar die seizoenen. Ik zat pas in de vierde regio met de serie, dus ik ging even flink wat afleveringen kijken! Nu zit Ash in Unova en dit seizoen vind ik niet heel leuk. Brock is weg en twee rare mensen komen ervoor in de plaats. Ach ja, ik race wel door de afleveringen heen, want de nieuwe seizoenen schijnen wel heel tof te zijn!

 

Evenementen die ik heb bezocht zijn er best weinig, ik ben alleen naar Amsterdam Comic Con geweest. Hiervan zal zaterdag een verslag van verschijnen, want ik heb veel gedaan op de conventie! Ik heb in ieder geval genoten van de vakantie, we kunnen er weer tegenaan dit studiejaar!

Hoe was de maand augustus voor jou?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Mijn maand was niet zo druk als die van jou haha. Maar goed heb helaas een leesdip dus lees heel weinig. Ook ik ben naar Amsterdam comic con geweest.

  2. Ik las deze maand ook Phobos en Staalhart <3 en toevallig keek ik ook naar seizoen vier van Are You The One? haha..

    1. Haha wow wat een toeval! 😀

  3. Pokemon lezen en kijken is aaaaltijd goed <3

  4. Super tof dat je die boeken van Barney hebt gekocht! Ik hou van How I Met Your Mother ♥ En Stranger Things was ook zo tof!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.