De maand december 2016

Een terugblik op de vorige maand, het blijft fijn om te doen. Een mooi overzichtje van alle boeken die ik heb gelezen, films/series die ik heb gezien en andere leuke dingen die ik die maand heb gedaan. December was een bijzondere maand en ik heb weer wat de leesflow te pakken.

 

Boeken die ik heb gelezen: 13

Ik begon de maand met het tweede deel van Magisterium, een leuk en spannend verhaal waar ik zeker van genoot! Daarna was het de beurt aan Christopher Plum en het verdoemde zwaard, een fijn jeugdboek met wat mythische elementen. Na mijn bezoekje in Londen las ik de Pokémon Encyclopedia. Na een bibliotheekbezoekje las ik Ik van Margaretha van Andel, een interessant verhaal met een bijzonder einde. Ik kocht nog van mijn boekenbonnen van mijn verjaardag The Search van The Last Airbender, waarin wordt verteld wat er precies is gebeurd met de moeder van Zuko. De Journal 3 van Gravity Falls las ik ook in december uit, een geweldig boek voor de echte Gravity Falls-fans! Daarna las ik vier boeken van Lemony Snicket (het eerste deel van De verkeerde vragen en de eerste drie delen van A series of unfortunate events) en The Geek’s Guide to Unrequited Love. Tot slot las ik beide filmboeken van Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Series/Films die ik heb gezien

How I Met Your Mother is echt een verslavende serie en ik heb deze maand de serie afgekeken. Ook keek ik de nieuwe afleveringen Jeuk (ronduit hilarisch) en ging ik op aanraden van Melisa (Booknuts) beginnen aan Digimon Adventure Tri. Wauw, de nostalgie! Superhelden kwamen deze maand ook voorbij, ik keek namelijk Deadpool. The Seven Deadly Sins is een anime waar ik mee begonnen ben (rond de 15 afleveringen gezien) en ik vind het tot nu toe erg leuk. Tijdens kerst hebben we met de familie (voor de zoveelste keer) naar The Grinch gekeken en ik zag ook nog The Jungle Book (de nieuwe versie), een fijne film! Als afsluiter heb ik nog wat afleveringen gezien van Yo-Kai Watch, aangezien er veel overeenkomsten blijken te zijn met Pokémon. Het is een erg jeugdige serie, maar daarom ook ontzettend leuk om op je gemakje te kijken!

 

 

Evenementen

Door tentamens heb ik niet veel evenementen bezocht, maar ik ben wel een dagje naar Londen geweest om wat fandomwinkels daar te bezoeken en ik was het hele weekend op Dutch X-Mas Con, een hele sfeervolle conventie waar ik veel gezellige mensen heb leren kennen. Vooral alle cosplayers waren ontzettend cool en veel waren er met een kersttintje te vinden.

 

 

Dit was mijn maand december! Niet al te druk, maar ik heb wel tentamens gehad en in mijn vakantie lekker veel kunnen lezen en veel series/films kunnen kijken. Hopelijk blijf ik die leesflow houden en ga ik in 2017 lekker verder met al mijn fandoms!

Hoe was de afgelopen maand voor jou?

2 reacties

  1. Hooooly shit dat zijn aardig wat boeken. Ik ben zelf zo benieuwd naar het filmboek van Fantastic Beasts!!! Ik heb in december slechts twee boeken gelezen en twee seizoenen van Brooklyn Nine-Nine gekeken. Het zijn wel twee boeken meer en twee seizoenen meer dan in november…

    1. Haha vooruitgang is ook mooi! Dat gewoon volhouden komende maanden, dan ga je superlekker B)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.