De maand juni

Na weer een paar drukke weken voor mijn studie heb ik eindelijk vakantie, dus meer tijd om boeken te lezen, series te kijken en af te spreken met vrienden! De afgelopen maand heb ik toch lekker veel gelezen en series gekeken en heb ik nog vele andere dingen gedaan. Een drukke maand dus!

 

Boeken die ik heb gelezen: 15PicMonkey Collage Boeken juni 2016

In juni begon met Riders, het coole verhaal over de vier ruiters van de Apocalyps. Daarna stapte ik het Victoriaanse Londen in met De IJzeren Prinses, het derde deel van de Helse Creaties van Cassandra Clare, die mij eigenlijk wat tegenviel. Toen las ik een boek waarvan ik de boekverfilming jaren geleden had gezien, namelijk Een brug naar Terabithia. Daarna las ik een informatief boek over het menselijk lichaam, namelijk Het wonder van jou en je biljoenen inwoners, waarin op een duidelijk manier wordt verteld over de mens. Daarna ging ik Screenshot lezen, een verhaal die werd geschreven door verschillende schrijvers. Rebel kwam erna aan de beurt, het tweede deel in de epische Reboot-serie! Vertel me drie dingen was juist een aandoenlijk verhaal met een personage die enorm op mij leek. Als afleiding voor mijn tentamen las ik de laatste drie delen van de Pokémonmanga over Ruby & Sapphire. Toen kwam het tweede deel van Een wereld zonder hemel aan de beurt, De Eindeloze Nacht (dezelfde schrijfster als Riders, namelijk Veronica Rossi, die ook aanwezig zal zijn op Yalfest 2017!). Eenzaam en extreem ver weg was een ongecorrigeerd leesexemplaar die ik had gelezen en waar ik gemengde gevoelens over had. 2C van Mirjam Mous had ik binnen een middagje uit en ik las ook nog de eerste volume van Dirk Jan, een hilarische strip met geniale humor. Tot slot las ik I Hate My Selfie van Shane Dawson (beroemd YouTuber) en zijn verhalen vond ik erg leuk om te lezen! In totaal dus 15 boeken, een enorm aantal als ik het vergelijk met de vorige maanden!

Series/Films die ik heb gezien

Bridge to Terabithia

Aangezien ik het boek had gelezen, wilde ik weer opnieuw de film kijken. Ik vond hem weer net zo mooi als de eerste keer dat ik hem had gezien!

Game of Thrones – seizoen 6

Ik heb Game of Thrones op de voet gevolgd en ik vond de laatste twee afleveringen van het seizoen echt geweldig! Nu weer een hele lange tijd wachten op het volgende seizoen…

Outcast – begin seizoen 1

Outcast is een nieuwe horrorserie (van de maker van The Walking Dead) en is echt gruwelijk! In Outcast worden sommige mensen bezeten door kwaadaardige wezens en ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat. Het horrorgehalte is erg hoog, dus niet bedoeld voor mensen met een zwakke maag!

Doctor Who – tweede helft van seizoen 2

Nu ik vakantie heb had ik zin om een deel van Doctor Who te kijken. Seizoen 2 heb ik nu volledig gezien, ik vond hem erg leuk (en beetje hartverscheurend)…

Adventure Time – seizoen 5 en 6

De afleveringen van Adventure Time zijn maar 11 minuten lang, dus ik heb flink wat afleveringen gekeken van deze serie. Ik hoop deze vakantie helemaal bij te zijn met de serie, dus tot nu toe ga ik aardig goed!

The Dark Knight & The Dark Knight Rises

Ik keek nog de tweede en derde Batmanfilm (voor de tweede keer), wat een heerlijke films! De Joker is echt fantastisch en de derde film wist mij opnieuw te verbazen!

 

Dingen die ik heb gedaan

Animecon 

Een van de grootste animeconventies in Nederland, ik had het zeker naar mijn zin! Ik had een goed schema vooraf gemaakt, dus mijn neefje en ik hadden een hele drukke dag vol leuke activiteiten.

Evenementen Estelle Maskame

Estelle Maskame (de schrijfster van Did I Mention I Love You) was in Nederland en ik ben naar de evenementen geweest die voor haar georganiseerd waren.

Trailer Nimona

Samen met Fleurine maakte ik een trailer voor het boek Nimona, een onwijs leuke graphic novel!

BlossomBooks najaarsaanbieding presentatie

BlossomBooks organiseerde voor bloggers een evenement waarin ze hun nieuwe boeken bekend gingen maken. Een evenement vol met leuke nieuwtjes en geheime projecten, waarbij we als bloggers goed benaderd werden!

 

Het was weer een drukke maand, maar in juli ga ik vooral genieten van mijn vakantie (ondertussen nog wel hertentamens…). Veel uitrusten, afspreken met bekenden en aan het eind deze maand naar Londen voor YALC! Dat belooft wat.

Hoe was jouw maand?

2 reacties

  1. Jemig, 15 boeken gelezen? Dat is echt veel!
    Ik las er 3. 😂

    1. Hahaha ik heb ook vakantie, dat helpt 😛

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.