De maand maart

In de maand maart had ik mijn eerste maand dat ik uitwonend was, ik heb namelijk een kamer in Rotterdam! Tijdens al het studeren, chillen in Rotterdam, gezellig doen met mijn kamergenootjes of boodschappen doen, heb ik ook nog wat boeken gelezen, films/series gezien en naar evenementen geweest. Lees hier hoe de maand maart voor mij verliep!

 

Boeken die ik gelezen heb deze maandPicMonkey Collage

– Hush Hush #1 Crescendo – Becca Fitzpatrick – Recensie

– Engelfors #2 Vuur – Mats Strandberg & Sara B. Elfgren – Recensie

– Kinderjaren – Iben Mondrup – Recensie

– Magnus Chase en de goden van Asgard #1 Het verdoemde zwaard

– Hof van Doorns en Rozen #1 Hof van Doorns en Rozen – Sarah J. Maas – Recensie

– Sword Art Online Light Novel #1 Sword Art Online Aincrad Volume 1 – Reki Kawahara

– Kindred Spirits – Rainbow Rowell

– Pokémon Adventures Volume 19 – Hidenori Kusaka

Doordat ik nu niet elke dag heen en weer moet reizen naar Rotterdam, heb ik weinig leestijd in de trein, waardoor ik toch wat minder vaak een boek pak. Gelukkig heb ik vaak nog wel mijn leessprintjes gehad en heb ik deze maand 8 boeken gelezen, waarbij ik van de meesten enorm heb genoten. Ook ben ik weer een beetje gedoken in wat Japanse boeken/manga, dat leest ook heerlijk!

Films/Series die ik deze maand heb gezien

– Star Wars The Force Awakens

Eindelijk heb ik de nieuwe Star Wars film gezien! Ik keek hem afgelopen maandag in de bioscoop met mijn familie, waarvan ik de enige was die de originele trilogie had gezien. Ik had in ieder geval flink van de film genoten en uiteraard komt er nog een recensie van online!

– Wie is de mol

Ik keek de laatste aflevering van Wie is de mol, waarbij ik gelijk had wat de mol betreft. Ik vond het een mooie afsluiting van dit jaar, Tim is echt een geniale gozer en hij heeft de prijs zeker verdient!

– Shadowhunters – paar afleveringen seizoen 1

Dit is puur leedvermaak voor mezelf want ik heb gewoon pijn door het slechte acteerwerk in deze serie…

– De Kwis – nieuwe afleveringen

Elke zaterdag kijk ik naar De Kwis, een onwijs grappig en actueel programma! Vorig jaar ben ik zelfs bij een uitzending geweest, deze nieuwe afleveringen vond ik ook weer erg leuk!

– Draadstaal – nieuwe afleveringen

Ook Draadstaal heeft weer nieuwe afleveringen, waarbij ik mij echt kapot kan lachen om de Rubendepubenshow, dat is echt zo ongemakkelijk en hilarisch!

– Missie Aarde – eerste aflevering seizoen 2

Missie Aarde vind ik niet heel geweldig, dus ik heb geen haast om de rest van de afleveringen van seizoen 2 te gaan zien. Ergens in april ga ik wel mijn achterstand inhalen, maar voor nu zet ik deze serie even op pauze.

– Code Geass – bijna heel seizoen 1

Ik heb bijna het eerste seizoen van de anime Code Geass gekeken en ik vind het een serie met zijn voor- en nadelen. Zodra ik alle afleveringen heb gezien zal ik er nog een recensie van online zetten!

– The Walking Dead – nieuwe afleveringen

Elke week volg ik ook The Walking Dead en nu zijn we al bijna bij de laatste aflevering van seizoen 6, dat wordt vast ontzettend spannend! De nieuwe afleveringen vond ik heel spectaculair, de Walkers en nieuwe vijanden blijven maar komen zeg…

– Sword Art Online – seizoen 2

Ik heb het tweede seizoen van SAO afgekeken. Het was weer heel anders dan seizoen 1, maar ik heb enorm genoten van dit seizoen en ik kan niet wachten tot de rest van de anime! Gelukkig kan ik nu nog een heleboel manga en boeken lezen van deze fandom, want ik ben echt obsessed aan het worden…

 

Evenementen waar ik naartoe ben geweest

– Concert Muse – Verslag

In maart ging ik naar Muse, het allerbeste concert die ik ooit heb bezocht! Muse was live zo goed, ik ging helemaal los en had nog goede staanplekken ook! Een concert om echt nevernooit meer te vergeten!

– Dutch Comic Con

Vorig weekend was Dutch Comic Con aan de gang en ik was er beide dagen! Ik had het enorm naar mijn zin gehad en zondag kan je mijn verslag lezen over dit enorme evenement.

 

Dit was de maand maart! Ik heb het weer lekker druk gehad (net zoals de afgelopen maanden), ik ben benieuwd wat april mij allemaal gaat brengen!

Hoe was de maand maart voor jou?

2 reacties

  1. Zo zo, lekker veel gelezen en gezien afgelopen maand!

  2. Je hebt een hoop gelezen! O en je bent naar Donner geweest =D

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.