De maand mei

Elke week kan je natuurlijk genieten van de wekelijkse avonturen van een Fanboy, maar een klein maandelijks overzicht van alles wat ik die maand deed leek mij nog wel handig om te maken, zo zie je toch wat makkelijker wat ik allemaal heb gelezen, gezien en waar ik naartoe ben geweest! De maand mei was best druk. Ik had gelukkig aan het begin een weekje vrij, maar daarna moest ik er weer tegenaan met de studie. Daarbij kwamen er nog wat problemen bij wat mijn paper betreft (ik had opeens geen partner meer) en kon ik weer bijles geven om wat centjes te verdienen. In de tussentijd heb wel wat leuke dingen gedaan! Ook bestond mijn blog 2 jaar, dus de deze week verschijnen er veel winacties op mijn blog!

 

Boeken die ik heb gelezen: 8PicMonkey Collage Mei 2016

Ik begon de maand met het eerste deel van Elementia, een super cool boek over Minecraft! Daarna las ik Dromen van Sara Zonneveldt, een schattig maar wel wat cliché boek. Het derde boek van de maand was De afstand tussen jou en mij, een boek dat mij teleur wist te stellen… Vervolgens las ik Dingen die we zeker weten, een romantisch verhaal dat zelfs ik wist te waarderen! Toen kwam het epische geeky boek Armada aan de beurt, waar ik zo van genoten heb! In het laatste weekend van mei knalde ik door en las ik het coole boek over de nieuwe Star Wars film, las ik de graphic novel Armada en las ik The Enchiridion van Adventure Time uit.

 

Series/Films die ik keek

Jackass Films

Ik zag deze maand de drie films van Jackass voor de flinke debiele humor en streken die worden uitgehaald in de films. De humor is soms zo slecht en bepaalde stunts zijn zo pijnlijk en smerig om te zien, maar ik vind het onwijs lachen om te zien.

Avatar

De film met de aliens in Pandora vind ik heel gaaf. Het is al de vijfde keer dat ik de film heb gezien, maar ik blijf hem fantastisch vinden! Ik kan ook niet wachten als de volgende film over een aantal jaar verschijnt (als het goed is 2018), dan ga ik hem in de bioscoop zien!

Two and a half men – aantal afleveringen seizoen 2

Ik had laatst bij de Cex de dvd-box gekocht met het tweede seizoen van Two And A Half Men. Aangezien ik de eerste seizoen erg leuk vind, heb ik er een aantal gekeken toen ik in Katwijk was bij mijn ouders. Heel leuk om weer te zien!

The 100 – aantal afleveringen seizoen 3

Samen met mijn nerdmaatje hadden we in een lange zit een aantal afleveringen van The 100 gezien. We zijn nog niet helemaal bij, maar we zagen behoorlijk wat schokkende dingen voorbij komen. Ik ben benieuwd naar de rest van het seizoen!

Game of Thrones – nieuwe afleveringen

Ik ben een trouwe Game of Thrones-kijker en volg het op de voet. Ik vind het nieuwe seizoen gaaf, maar sommige dingen vind ik wat raar en sommige afleveringen hadden voor mijn doen nog niet genoeg pit. Er was wel een heel zielig stukje waar ik toch heel verbaasd om was…

Trinity Seven – eerste 4 afleveringen

Ik had in een opwelling een begin gemaakt met Trinity Seven, maar na 4 van de 12 afleveringen trekt het mij nog niet echt, dus ik heb niet het idee dat ik de anime af ga kijken.

Fairy Tail – eerste 25 afleveringen

Fairy Tail begon ik te kijken op aanraden van vrienden en ik vond het zo leuk, dat ik nu al 25 afleveringen heb gezien! Er zijn meer dan 300 afleveringen volgens mij, dus ik kan er nog een tijdje tegenaan…

 

Dingen die ik deed

Japanmarkt Leiden

De Japanmarkt is een jaarlijkse markt bij het Siebolthuis in Leiden waar veel verschillende Japanse spulletjes werden verkocht, onwijs leuk om te hebben gezien!

Concert Panic! At The Disco

Afgelopen donderdag was ik bij de Melkweg voor het concert voor Panic! At The Disco, waar nog een verslagje van online gaat komen.

 

Dit was het wel voor deze maand. Een drukke maand, wie weet heb ik aan het eind van juni wat meer rust! Na mijn tentamens maar veel leuke dingen gaan plannen voor wat ontspanning!

Hoe ging de maand mei bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.