De maand november

November, de zoveelste hectische maand dit jaar, want ik heb het toch eens druk! Studie, werk, bloggen, lezen, toneel, studentenvereniging, series kijken, rijlessen, evenementen, ik heb genoeg gedaan deze maand! Hier een overzicht met de dingen die ik deze maand heb gedaan, nu maar hopen dat de vakantie snel komt zodat ik een beetje rust kan hebben…

 

Gelezen boeken

Ik had het niet verwacht, maar in november las ik wel 16 boeken, waaronder een paar graphic novels, manga’s en comics.

– Talon Saga #2 Rebel – Julie Kagawa – Recensie

Het tweede deel met wat meer actie, hoewel ik wel wat minpunten zie in dit boek.

– Adventure Time Mathematical Edition Volume 1 – Ryan North – Recensie

Ermahgerd, dit cadeau voor mijn verjaardag was zo tof. Ik ben blij en heb nu al het tweede deel besteld, go Adventure Time!

– Hier was ik – Gayle Forman – Recensie

Gayle Forman kon ik via de Skype spreken, dus daarvoor had ik dit ontroerende boek gelezen, hoewel ik de duologie van If I Stay toch wat mooier vond.

– Een wereld zonder hemel #1 Een wereld zonder hemel – Veronica Rossi – Recensie

Deze trilogie is al heel lang uit maar nu las ik het eerste deel. Wat had ik gedaan al die tijd? Een wereld zonder hemel is echt een fantastisch en ik wil snel door met het tweede deel!

– Pokémon Adventures #8 – Hidenori Kusaka – Recensie

Aangezien ik de nieuwe box van Pokémon Adventures heb gekregen met deel 15 t/m 21 ging ik weer verder met het lezen van de eerdere delen. Nu is er en avontuur in Johto met Gold & Silver!

– Adventure Time: The Art of Ooo – Recensie

Het boek met alle artwork van Adventure Time!

– The Amazing Book Is Not On Fire – Dan Howell & Phil Lester – Recensie

Danisnotonfire en AmazingPhil zijn fantastisch en hun geekiness en awkwardness hebben ze beschreven in hun boek! Wauw, wat een geweldig boek is dit zeg, ik heb echt genoten van deze gids over Dan en Phil, hij was dikker dan verwacht!

– The Scorch Trials Prelude Graphic Novel – James Dashner

Een graphic novel van The Scorch Trials met wat verhalen over The Maze Runner, heel cool!

– Pokémon Adventures #9 – Hidenori Kusaka

– The Fixer #1 De Fixer – Jennifer Lynn Barnes – Recensie

De Fixer, wat een tof boek zeg! Van tevoren had ik er weinig over gelezen maar ik werd al snel fan van Jennifer Lynn Barnes!

– Pokémon Adventures #10 – Hidenori Kusaka

– Zeven minuten na middernacht / A Monster Calls – Patrick Ness & Siobhan Dowd

Nadat de trailer van deze boekverfilming was uitgekomen, besloot ik dit boek te herlezen en dit is één van de weinige boeken waarbij ik heb gehuild… Da feels… Binnenkort komt een recensie van dit boek, maar zit hem maar alvast op je TBR-lijst, want dit boek wil je echt gaan lezen.

– Schuld – Mel Wallis de Vries

Aangezien ik in de boektrailer speelde van Schuld moest ik uiteraard het boek lezen en ja hoor, hij is uit! Weer een spannende jeugdthriller van Mel Wallis de Vries.

– Fanboys vs. Zombies Volume 1 – Sam Humpries

Fanboys & Zombies, door de titel alleen al moest ik deze comics gewoon hebben. Ik heb de eerste 3 delen, dus ik kan al wat vooruit!

– W.A.R.P. #2 Greep naar de macht – Eoin Colfer

W.A.R.P. is een coole serie vol spektakel, tijdreizen en een Victoriaans Londen. Binnenkort verschijnt mijn recensie op Fantasywereld!

 

Series/Films die ik heb gezien

Door alle drukte met mijn studie heb ik geen grote sprongen kunnen maken met het kijken van series, maar ik heb toch een aantal leuke dingen kunnen zien deze maand.

– Mockingjay Part 2 – Recensie

Ja mensen, ik zag de bae Jennifer Lawrence in de laatste film van The Hunger Games. Het was spannend. Het was episch. Het was emotioneel.

– Gravity Falls – nieuwe afleveringen deze maand

O help, nog maar 1 aflevering en dan is Gravity Falls afgelopen… Ik heb al beloofd met mijn Gravity Falls-maatje dat we samen de laatste aflevering gaan kijken en flink gaan lopen janken en juichen. Nu al zin in.

– The Walking Dead – nieuwe afleveringen deze maand

Die Walkers achtervolgen me zelfs in mijn slaap, maar deze serie blijft geweldig om te zien. Seizoen 6 is zo spannend!

– The Leftovers – nieuwe afleveringen deze maand

Aangezien op 7 december de laatste aflevering van seizoen 2 uitkomt, moet ik nog even wat sprongen maken in deze serie, dus ik heb een aantal afleveringen gezien van seizoen 2. Man, die serie laat mij dingen voelen die ik nog nooit gevoeld heb…

 

Evenementen die ik heb meegemaakt

Deze maand had ik het ook lekker druk met het bezoeken van verschillende evenementen.

– Interview Julie Kagawa – Interview

Gelijk op de eerste dag in november, na mijn verjaardag, kon ik Julie Kagawa interviewen! Wat een ontzettend lieve vrouw is dat zeg!

– Bloggersmeet Leigh Bardugo – Verslag

Samen met wat andere bloggers mocht ik Leigh Bardugo interviewen in Amsterdam, en dat terwijl ik ervoor Julie Kagawa mocht interviewen! Twee schrijvers in één dag dus, super!

– Trailer Schuld online – Link naar de video

Ik mocht meespelen in de boektrailer van Schuld, het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries! De trailer staat online en is heel cool, zeker kijken dus! Je kan me twee keer in de trailer spotten 😉 Als je het boek gaat lezen: Ik speelde Michael, dus dan kan je ontdekken welk personage ik ben in het boek!

– Uitslag The Leftovers Watchersprogramma – Link

Deze maand wist ik ook of ik de winnaar was van het watchersprogramma die een stedentripscheque van 1500 euro in ontvangst kon nemen. Rara,  wie heeft deze gewonnen? 🙂

– Boekenbeurs in Antwerpen – Verslag

Ik kon een dag naar de Boekenbeurs in Antwerpen om te helpen bij alle YA-activiteiten! Was een heerlijke dag en heb genoten van de boekenbeurs!

– Concert van alt-J – Verslag

Samen met medeblogger Ilse ging ik naar het concert van alt-J, wat geweldig was dat zeg! Het leek net alsof ze maar 5 minuten speelden, de tijd ging zo snel voorbij!

– Boekruilavond Boekhandel Wagner in Sassenheim – Verslag

In Sassenheim was een YA-avondje georganiseerd waarin YA-lezers Helen Vreeswijk konden spreken en boeken met elkaar konden ruilen. Het was een gezellig avondje en ik heb weer een aantal leuke boeken mee naar huis kunnen nemen!

 

Voor de rest heb ik ook nog veel leuke dingen mogen ontvangen voor mijn verjaardag en heb ik een aantal andere toffe artikelen geschreven (de nieuwe editie van het bloggersroddelblad!) en meer. Kijk gerust rond op mijn blog voor de artikelen van de afgelopen maand, want wat mijn blog betreft heb ik een topmaandje gehad en kijk ik nu al uit naar wat december voor mij in petto heeft!

Hoe was jouw maand?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Wauw, mooie lijst! Jeetje, je hebt wel echt een hele hoop boeken gelezen haha.

  2. Elke maand sta ik weer versteld van het aantal boeken dat jij weet te lezen, ook deze keer weer! Zelf ben ik nog erg benieuwd naar ‘Hier was ik’. Gaaf dat je de auteur via Skye mocht spreken!

  3. Echt niet normaal Joost, waar haal jij de tijd vandaan om zoveel boeken te lezen in een maand… :O

  4. Wat heb je weer lekker veel gelezen

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.