De maand oktober

Oktober, wat was je toch een bijzondere maand! De Grisha Readalong, mijn tentamens, het rijlessen, bloggen en meer! Een drukke maand, maar wel een hele mooie met een geweldige afsluiter!

 

Boeken die ik heb gelezen

Tijdens de Booktubeathon heb ik niet onwijs veel boeken gelezen als je ziet hoeveel boeken ik vroeger wel niet las in een maand, maar ik vind deze 11 boeken toch een mooi aantal. Ik had het erg druk, maar ik wist toch tijd vrij te maken voor het lezen van boeken! Van de meeste boeken heb ik ook enorm genoten, mijn reading challenge is zelfs aangepast naar 190, en grote kans dat ik hem uiteindelijk zet op 200, want ik ga snel! Klik vooral de linkjes aan bij de boeken voor een recensie.

– Hij is van mij – Chinouk Thijssen – Recensie

– Overlevers #2 De Nieuwe Orde – Chris Weitz

– De Grisha #1 Schim en Schaduw – Leigh Bardugo

– Puber Leaks – Paul Bühre – Recensie

– De Grisha #2 Dreiging en Duisternis – Leigh Bardugo

– Mangaka America – Steelriver Studio LLC

– Leven en Dood (Twilight #5) – Stephenie Meyer – Recensie

– Talon Saga #1 Pupil – Julie Kagawa – Recensie

– The rest of us just live here – Patrick Ness

– The Pointless Book 2 – Alfie Deyes

– De Grisha #3 Val en Verlossing – Leigh Bardugo

 

Series/Films die ik heb gezien

Wegens de drukte heb ik wat minder tijd kunnen besteden aan het zien van series, maar ik heb toch een aantal series gevolgd deze maand, waar ik ook erg enthousiast over ben!

The Walking Dead Seizoen 6

Seizoen 6 van The Walking Dead is begonnen! Ik heb tot nu toe de eerste 3 afleveringen gezien en morgen komt de vierde op tv! Wauw, wat een afleveringen zeg, het is zo heftig! Ik heb misschien zelfs geschreeuwd op een bepaald moment omdat het gewoon zo erg was… Ik kan niet wachten op de rest van het seizoen!

Gravity Falls Seizoen 2

Ook volg ik trouw de afleveringen van Gravity Falls. HET WORDT NU ZO EPISCH EN O MIJN GOD DEZE SERIE DEZE SERIE DEZE SERIE.

The Leftovers Seizoen 2

The Leftovers kijk ik weer, het tweede seizoen is net zo goed als zijn voorganger, er zijn al behoorlijk veel mindfucks aan de orde gekomen…

Fear The Walking Dead Seizoen 1

Ik ben nog niet helemaal klaar met het kijken van Fear The Walking Dead (5 afleveringen), maar ik vind het tot nu toe erg gaaf en het gaat de goede kant op!

Adventure Time Seizoen 5 paar afleveringen

Binnenkort komt het zevende seizoen van Adventure Time, dus ik moet snel verder met alle afleveringen zodat ik alles heb gezien!

 

Evenementen die ik heb meegemaakt

Oktober zat ook vol toffe dingen, ik heb behoorlijk wat leuke dingen gedaan deze maand!

Watchersprogramma The Leftovers – Link naar de artikelen

Deze maand doe ik mee aan het Watchersprogramma van de serie The Leftovers waarin zulke toffe prijzen kan winnen! Ik heb tot nu toe 4 opdrachten gedaan, nog eentje te gaan! En dan de deifinitieve uitslag… Spannend!

Voorvertoning The Walking Dead bij FOX – Verslag

Ik kon naar de voorvertoning van het nieuwe seizoen van The Walking Dead! Het was een spannende aflevering, en het evenement zelf was ook enorm goed geregeld! De locatie was top, de Walkers die rondliepen, ik heb echt genoten!

Interview met Paul Bühre – Interview

Ik heb ook een interview gehad met de schrijver van Puber Leaks, geschreven door een puber! Paul komt uit Berlijn en had een tour door o.a.  Nederland en ik mocht hem interviewen! Hij vond het één van de meest originele interviews die hij heeft gehad en we hebben enorm gelachen!

Concert Fall Out Boy in de Heineken Music Hall – Verslag

Vorige week ging ik samen met mijn zusje naar het concert van Fall Out Boy, wat een fantastisch concert! Dat was het wachten in de rij meer dan waard! De dag erna kon ik trouwens een tentamen maken, wat een planning zeg!

De eerste uitgave van het magazine Bookbloglovers & Bookblogbitches – Magazine

Ik was een beetje in een rare bui en toen bedacht ik een roddelblad over boekbloggers. Heel idioot natuurlijk, maar iedereen vond het geniaal, dus daar komt zeker een vervolg op! Bedankt voor alle reacties, dat doet mij zeker goed!

Skypegesprek met Patrick Ness

Afgelopen donderdag was ik in Amsterdam, de American Book Center had namelijk een Skype-gesprek met Patrick Ness en ik was erbij! Binnenkort komt er een verslag online. Het was in ieder geval erg leuk om eens met Patrick Ness (één van mijn favoriete schrijvers) te spreken en daarnaast nog boekhandels af te gaan in Amsterdam!

Grishaparty met Leigh Bardugo in de Donner boekhandel

Op mijn verjaardag en laatste dag van de maand had ik een feest voor List en Leugens, het nieuwe boek van Leigh Bardugo! Binnenkort kan je hier ook een verslag van verwachten.

 

Er zijn ook nog wat andere dingen die deze maand zijn gebeurd (nieuwe boeken erbij waarvan de Book Hauls snel online van komen, ik heb een geweldig pakketje binnen gekregen van Indoujinshi en meer), maar daar zullen ook blogposts online van komen. De maand november wordt ook weer ontzettend druk, maar ik ga vast een geweldige maand tegemoet!

Hoe was de maand oktober voor jou?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Leuk, zo’n overzicht van oktober. Ook lang, want je hebt echt veel dingen gedaan, gelezen en gezien!! Gaaf!

  2. Wauw de gehele grisha trilogie. Ik was dat ook van plan, maar ben er niet toe geraakt, want ik had nog wat Librarything review copy’s liggen die ik nog moet lezen (nog steeds ;))

  3. Wauw, dat is een indrukwekkend lijstje. Oktober was echt een geweldige maand voor je. Val & Verlossing ligt hier op me te wachten. Wel super jammer dat één tweet met een gigantische spoiler deels mijn toekomstig leesplezier bedierf

    1. Ik las de tweet ook ja, zonde voor de mensen die de trilogie nog niet uit hebben! Alsnog zal je er vast ontzettend van genieten 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.