De maand september

De eerste maand van studeren is weer voorbij, wat was het toch weer een drukke maand! Ik heb weer wat boeken gelezen, films en series bekeken en naar wat leuke evenementen geweest. Daarbij heb ik ook nog een studie die ik draaiende moet houden, ik zit gewoon niet stil! Een opsomming van wat ik heb gedaan deze maand is dan wel lekker, ga er maar goed voor zitten!

Boeken die ik heb gelezen: 10boeken-september

Deze maand was heel wisselend qua boeken. Ik begon met snel lezen, maar aan het einde van de maand had ik weinig tijd om te lezen en was ik ook niet helemaal in de mood ervoor. Ik begon de maand met de eerste strip van Dating for Geeks, een hele grappige strip die soms heel herkenbaar was. Ook deed ik een spelletje door het boek Pop Quiz, een boek waarbij je popsterren moet raden aan de hand van illustraties. Ook leerde ik een website te maken van Creëren met Code van CoderDojo, een onwijs leuk en mooi boek! Daarna ging ik hard met het lezen van boeken. De Graces is een geweldig boek van Laure Eve, de mysterie en de magie barstte echt los! Ook las ik Verdermeer, waar ik wat gemengde gevoelens bij had. 3PAK is het boekenweekgeschenk van de Literatour en vond ik echt heel goed, De honger van Max kreeg daarentegen een lange (en wat negatieve) recensie van mij. Wink Poppy en Midnight vond ik een bijzonder boek, maar het verhaal was niet voor mij weggelegd. Omdat Jenny Han naar Nederland kwam, las ik Aan alle jongens van wie ik hield. Als laatste las ik Deep Blue, een magisch avontuur in de oceaan! Deze maand las ik ook stukken uit de geïllustreerde versie van Harry Potter and the Philosopher’s Stone en ik maakte een begin met Spel van Angst en Nachtval.

Series/Films die ik heb gezien

Qua series heb ik veel gezien. Ik heb de vijfde regio van Pokémon volledig gezien (dat zijn er echt een hoop) en ik keek wat afleveringen van How I Met Your Mother, een hilarische serie! Ook keek ik de nieuwe afleveringen van Zondag met Lubach, Koefnoen en Toren C, de Nederlandse tv heeft toch behoorlijk wat leuke programma’s!

Ook heb ik een aantal films gezien. Ik heb twee films gezien van Pokémon, namelijk de tweede film (over Lugia) en de film over Diancie. Als ik nu kijk vind ik de meeste films van Pokémon behoorlijk debiel, maar het is ook wel lekker om naar die films te kijken. Daarnaast ben ik naar de bioscoop geweest voor Suicide Squad en Nerve, beide hele leuke en vermakelijke films!

 

Evenementen die ik heb bezocht

Aan het begin van de maand ging ik een dagje met het Best of YA Promoteam naar de Efteling, een leuk dagje uit waarbij ik alle achtbanen heb getrotseerd! Tijdens de Literatour waren er ook heel veel evenementen en ik heb er een aantal bezocht. Ten eerste heb ik Laure Eve kunnen interviewen en die avond ging ik naar YALBAL, het boekenbal van de Literatour! De dag erna heb ik Laure Eve en Kass Morgan kunnen interviewen voor een zaaltje bij de Donner boekhandel in Rotterdam. De week erna heb ik Jenny Han nog kunnen interviewen.

 

Dit was de maand september voor mij. Een drukke maand nu het studentenleven weer is begonnen, maar wel een hele leuke! Volgende maand wordt het ook druk met een conventie, verjaardagen en tentamens, we gaan er tegenaan!

Hoe was de maand september voor jou?

3 reacties

  1. Ik heb dating for geeks al zo vaak in mijn handen gehad maar nog niet meegenomen. Zijn ze leuk?

    1. Ik vond hem erg leuk, zeker als je hem kan laten signeren! 😀

      1. Goed om te weten! Neem ik er volgende keer ook eens eentje mee.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.