De maand september

September, het ging naar mijn idee zo snel voorbij! Ik heb het deze maand ontzettend druk gehad, maar het was wel een hele leuke maand. In mijn Personal Update kan je er wat meer over lezen, want wat ik allemaal doe in een week is gigantisch veel. Er was veel te doen, maar heb daarnaast nog veel leuke dingen gedaan, zoals geweldige boeken gelezen, coole series gezien en nog naar memorabele evenementen geweest. Lees hier over mijn maand!

 

Gelezen boeken

– De Orde van de Drakenmenners #1 De Drakendoder – Fiona Rempt

De Drakendoder is een boek voor de jonge fantasylezer, maar wel ontzettend leuk! Ik vloog door dit boek heen en het is geweldig om heel vloeiend een fantasywereld te ontdekken.

– Fire Sermon #1 De Vuurpreek – Fransesca Haig

De Vuurpreek. WOW DIT BOEK. DIT BOEK. Het boek komt binnenkort uit en JA LEES DIT WANT HET IS GEWELDIG HELP I JUST CANNOT.

– Lockwood & Co. #1 De Schreeuwende Wenteltrap – Jonathan Stroud – Recensie

Een heerlijk griezelboek vol Britse humor en geweldige personages. Een boek vol mysterie en spoken, daar mogen veel boeken van komen!

– Kleine Man en God – Kitty Crowther

Een klein prentenboekje die mijn moeder had meegenomen van de bibliotheek (waar ze werkt). In Katwijk zijn er veel christelijke mensen en mijn moeder had niet het idee dat dit boek dan echt in de smaak zal vallen. En ja, God wordt op een bepaalde manier bekeken die niet gewaardeerd kan worden bij christelijk volk, hoewel ik het wel een mooi boek vond.

– Heroes of Olympus: The Demigod Diaries – Rick Riordan

Zodra ik dit boek voor 7.50 zag liggen in de Scheltema (goedkoper kan je het niet krijgen), moest ik dit boek gewoon kopen. Rick Riordan heeft geweldige extra verhalen geschreven over De Helden van Olympus, ik ben er dol op! Wanneer kan ik een zomer boeken voor Kamp Halfbloed om te chillen met Percy en alle andere halfgoden?

– The Hunger Games Tribute Guide – Emily Seife

Dit boek kocht ik tijdens het boekenfestijn in Utrecht, een leuke toevoeging aan de Hongerspelen.

– Pandala #1 – Tot, P. Hottin

– Pandala #2 – Tot, P. Hottin

– Pandala #3 – Tot, P. Hottin

Deze drie strips las ik op de terugweg naar huis in de bus. Deze stripserie heeft gewoon helemaal geen tekst erin! Alleen maar plaatjes, maar het verhaal wordt ontzettend goed uitgebeeld. Binnenkort lees je er meer over in mijn recensie (met wat foto’s van de afbeeldingen!).

– De Geestenjager #4 De Strijd – Joseph Delaney

Dit boek kon ik recenseren voor Young Adult Books. Dat was weer heerlijke rillingen over mijn rug tijdens het lezen!

– Messenger of Fear #1 De Angstaanjager – Michael Grant

Een spannend, mysterieus en mooi verhaal van één van mijn favoriete schrijvers. Ja hoor, deze serie bevalt me wel! Hopelijk komt het volgende deel er snel aan.

– Geek Lust – Alex Langley

THIS BOOK IS LOVE THIS BOOK IS LIFE. Een geweldig boek voor een Fanboy als ik. Binnenkort lees je mijn recensie!

– Bloedbroeders – Helen Vreeswijk

Het nieuwste boek van Helen Vreeswijk zit weer vol spanning en interessante onderzoeken van de politie. Binnenkort komt mijn recensie online!

 

Series/Films die ik heb gezien

– Deel van Vikings – Seizoen 2

Ik ben weer een stukje verder gekomen in Vikings. Wat een toffe serie zeg! Ik ben dol op het historische, mythische en bloederige sfeertje in deze serie, snel de rest van seizoen 2 kijken!

– Adventure Time – paar afleveringen uit seizoen 5

Uiteraard kan ik het niet laten om af en toe een aflevering te kijken van Adventure Time. Pure liefde en vreugde voor deze serie.

– Code Geass – eerste paar afleveringen van seizoen 1

Deze anime kan ik lenen van een goede vriend en deze anime is gaaf! Het is een futuristische setting en het kleurgebruik vind ik erg gaaf gedaan. Ik ga zeker door met deze anime en zodra het eerste seizoen uit is, vertel ik er wat meer over in een blogpost!

– Doctor Who – eerste afleveringen seizoen 1

DOCTOR WHO WAAROM KEEK IK DIT NIET EERDER? Ik vind Doctor Who echt vanaf het begin al geniaal. Lekker absurd, precies mijn ding! De negende doctor vind ik trouwens echt grappig, terwijl ik juist verhalen hoor dat veel mensen deze doctor hebben overgeslagen. Niet doen hoor! De negende doctor is cool en ik ben benieuwd naar de rest van de serie!

– Fear The Walking Dead – eerste afleveringen seizoen 1PicMonkey Collage Series Oktober 2015

Samen met mijn zusje (een mede The Walking Dead-fan) kijk ik deze spin-off. Wat een serie zeg! In Fear The Walking Dead zie je het begin van de zombie-invasie en hoe de samenleving erop reageert in Californië. Mijn zusje gilt vaak tijdens de serie en vindt het nog erger dan een horrorfilm. Nou, ze heeft nog gelijk ook, want het wordt na de tweede aflevering reuzespannend!

– Gravity Falls – nieuwste afleveringen die in september uitkwamen

Gravity Falls is lekker bezig met geweldige afleveringen en als er weer eentje uit is, moet ik hem zo snel mogelijk zien! Ik hou echt van Mable en de rest van de personages zijn stuk voor stuk de coolste personen op aarde. Ik hoop dat de rest van de afleveringen er snel aankomen en het seizoen hopelijk niet eindigt met alweer een vreselijke cliffhanger…

– Jeuk – begin seizoen 3

Jeuk is weer begonnen met een nieuw seizoen en ik kijk trouw mee! De nieuwe afleveringen zijn weer hilarisch, awkward, ik kan gewoon niet stoppen met lachen!

– Supernatural – eerste afleveringen van seizoen 1

Ja hoor, naast Doctor Who ben ik ook begonnen met Supernatural. Ik word gewoon een Superwholock! Deze serie was mij zo vaak aangeraden, dus ik besloot het maar te gaan kijken. Ik vind het tot nu toe nog niet ontzettend spannend, maar het is wel leuk en grappig om te zien. De rest van de seizoenen zouden nog beter zijn! Ik ben benieuwd.

– The Leftovers – rest van seizoen 1

Deze serie is één grote mindfuck. Serieus, wat gebeurt er? Ik blijf het kijken omdat ik zo veel vragen heb en antwoorden wil… Binnenkort komt ook het tweede seizoen op tv en ik doe mee aan een toffe actie waarbij je opdrachten krijgt waarmee je toffe prijzen kan winnen! Ik weet nog weinig details, maar waarschijnlijk zal je veel zien van alle opdrachten op mijn social media.

 

Evenementen/leuke dingen die ik heb meegemaakt

– Boekpresentatie Onderweg met Roadie van Thomas Acda in Donner – Verslag

Thomas Acda is een geweldige vent (hij speelt ook in Jeuk) en zijn boek moest ik gewoon hebben! Ik kon het ook meteen signeren en ben met één van mijn favoriete Nederlandse helden op de foto geweest!

– Boekpresentatie Een heel bijzonder meisje van Anna van Praag – Verslag

Ik ging naar de boekpresentatie van een schokkend verhaal, namelijk een boek over een meisje die deels in een sekte leeft. In boekhandel Scheltema werd het boek gepresenteerd en werden er vragen gesteld over het boek en de schrijfster (het verhaal is wat gebaseerd op haar eigen leven). Ik vond het een geweldige avond en ik ben blij dat mijn boek is gesigneerd!

– Voorpremière Disney Descendants – Verslag

Ik had twee kaartjes gewonnen voor de voorpremière van Disney Descendants in het gebouw van Disney! Het hoofdkantoor is heel gaaf en ik heb een dag voor de première op Disney XD de film al gezien. Het is een typische Disneyfilm met veel liedjes en indrukwekkende kostuums. Het was niet echt een film voor mij, maar het was een leuke voorpremière en ik heb nog een goodiebag meegekregen vol Disneyspullen.

– Leesclub Lobsters bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp – Verslag

Samen met Eline (Blossom Books ambassadeur) ging ik naar de leesclub in Boekhandel Stevens, een leuke avond met een stel geweldige nerds waarin we het boek Lobsters bespraken, hoewel we het ook vaak hadden over Doctor Who en Pokémon (wat de avond alleen nog maar leuker maakte).

 

 

Wat ik kocht

Book Haul Boekenfestijn Utrecht

Ik ging samen met Katja (That Blonde Woman) naar het boekenfestijn in Utrecht en ik had er 8 boeken gekocht. Als je op de link klikt kan je zien welke boeken ik daar heb gehaald!

– Book Haul September

Op de link hierboven kan je de boeken zien die ik verder nog heb gekocht/ontvangen. Weer lekker veel boeken erbij zeg! Nu snel doorlezen zodat mijn TBR misschien wat kleiner wordt…

 

Dit was dan alles voor de maand september! Weer een fantastische maand, op naar de maand oktober, waar nog een heleboel dingen gaan gebeuren!

Hoe was jouw maand?

1 reactie

  1. Wat heb je lekker veel gelezen en gezien

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.