De series die ik heb gezien in April 2021

In de maand april heb ik even flink genoten van mijn nieuwe appartement, want mijn vriendin en ik zaten vaak een avondje op de bank om series te kijken! Een erg divers lijstje deze keer, dus ik vertel je graag wat ik de afgelopen tijd heb gezien.

Qua Nederlandse productie keek ik naar Pak de macht, Even tot hier en De kinderen van Ruinerwold. De tweede is echt een bizarre documentaire waardoor je echt meeleeft met de vier oudste kinderen die jaren waren afgezonderd van de buitenwereld. Als we naar onze zuiderburen kijken, heb ik ook genoten van De Mol. Duitsland is een ontzettend mooi land en ik vind de opdrachten weer ontzettend spannend. Ik twijfel nog tussen Philip en Lennard als mol, maar het kan echt alle kanten op gaan!

Op Netflix keek ik naar verschillende series. Zo keek ik een aflevering van Once Upon A Time, waarin Ariël werd geïntroduceerd. Verder keek ik naar RuPaul’s Drag Race seizoen 6, welke erg leuk was. Tot slot keek ik naar Shadow and Bone, een fantastische serie gebaseerd op de boeken van Leigh Bardugo. Ik wil nu zo graag de boeken herlezen en kan niet wachten op een volgend seizoen! Ik keek verder nog naar het tweede seizoen van The Circle, voor erg simpel vermaak. Het is wel grappig hoe de makers nieuwe plottwists hebben bedacht voor de kandidaten, ik ben benieuwd wie de winnaar wordt. Tot slot keek ik The Disastrous Life of Saiki K. af. Erg hilarisch en absurd, zeker van genoten!

Op Disney+ heb ik ook weer een aantal series gezien. Zo keek ik wekelijks naar The Falcon and the Winter Soldier. In principe een toffe serie, maar het leunde te veel op de actie en gevechten. De emotionele lading op het einde was juist heel fijn, maar was iets te laat naar mijn idee. Verder keek ik naar Scrubs en Marvel’s Runaways, die ik nu af heb gekeken. Het einde is helaas wat gehaast, maar de serie is wel erg vermakelijk.

Dan hebben we nog anime. Zo keek ik naar My Hero Academia, het vijfde seizoen. Het zijn nu wat afleveringen die niet heel veel toevoegen, maar ik vind het wel elke keer weer leuk om de lessen te zien van alle superhelden en de nieuwe krachten die ze hebben ontwikkeld. Verder keek ik naar Log Horizon, nu is het wachten op de tweede helft van het derde seizoen. In principe een toffe anime waarin mensen in een game duiken, maar het tempo is ietwat traag.

Verder wilde ik Attack on Titan vanaf het begin bekijken, zodat ik helemaal op de hoogte ben van alle personages en verhaallijnen wanneer de laatste afleveringen online gaan komen. Mijn fangirl had ik overtuigd, dus nu kijken we het eerste seizoen. Heel tof ook om te zien hoe hard de animatie vooruit is gegaan en ik pak nu allemaal dingen mee die ik tijdens de eerste keer kijken nog niet door had. Aangezien deze anime niet bepaald vrolijk is, besloten we ook een wat luchtige anime te kijken. Zo besloten we Sailor Moon Crystal te kijken, de remake waarin de verhaallijn iets korter is. Tot nu toe wel vrij vermakelijk en het is erg leuk om samen anime te gaan kijken! We willen hierna nog genoeg andere anime bekijken, dus geef ons vooral tips. We willen anime zien in het rijtje Fullmetal Alchemist Brotherhood en My Hero Academia, dus laat het weten als je iets hebt wat daar op lijkt!

Dit zijn de series die ik de afgelopen maand heb gezien. Wat zijn jouw favoriete series van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.