De series die ik heb gezien in Augustus 2021

In de maand augustus kon ik nog vaak zat streamingsdiensten erbij pakken, dus ik heb weer aardig wat toffe series verslonden.

Op Netflix keek ik naar Love is Blind: After the Altar. In de serie gaan zes koppels met elkaar trouwen, maar ze zien elkaar pas nadat ze elkaar ten huwelijk hebben gevraagd. Nu zie je ze twee jaar na de afleveringen weer de koppels, wat een zeer bizarre situatie was aangezien sommige deelnemers echt totaal anders zijn geworden, niet ten goede… Lekker veel drama dus! Ook keek ik weer wat afleveringen van Vikings, welke weer erg tof waren. Daarnaast keek ik wat afleveringen van Rick & Morty.

Qua anime heb ik verschillende series gezien. Zo keek ik wekelijks naar afleveringen van My Hero Academia. Dit vijfde seizoen is niet heel denderend, maar je merkt dat er een grote opbouw is. Op Netflix keek ik naar het nieuwe seizoen van The Seven Deadly Sins, maar de hype rondom de serie is bij mij een beetje weg. Op hetzelfde platform keek ik ook naar de korte anime Eden, die best wel tof was.

My Next Life as a Villainess heeft nu een tweede seizoen, dus die ben ik ook gaan kijken. Weer leuke afleveringen, maar het is wel makkelijk te vergeten. Ook keek ik naar Jujutsu Kaisen op Crunchyroll, wat ontzettend tof is! Ik snap helemaal de hype rondom deze anime en kijk uit naar meer.

Op Disney+ keek ik naar Love Victor, dit seizoen wordt steeds ongemakkelijker… Wel zit ik elke keer weer voor de televisie voor een aflevering, want het blijft erg goed! Ook begon ik aan What if, de eerste aflevering is echt spectaculair en gaf een mooie alternatieve verhaallijn. De tweede vond ik ook vrij emotioneel, en gaf echt hele andere kanten van bepaalde personages.

Ik keek de eerste paar afleveringen van het tweede seizoen van Drag Race Holland. Het niveau is echt veel hoger, hoewel ik de montage nog niet helemaal top vind. Ik heb nog geen idee wie de winnaar gaat worden, dus de concurrentie is er veel meer dan het eerste seizoen. Ik ben erg benieuwd naar de volgende afleveringen!

Dit waren de series die ik de afgelopen maand heb gezien. Wat waren jouw favoriete series van de afgelopen maand, heb jij nog tips voor mij? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.