De series die ik heb gezien in December 2020

Het jaar 2020 sloot ik op seriegebied goed af. Ik keek nog dertien verschillende series en heb nog genoeg motivatie om weer een flink aantal series in 2021 te gaan kijken! Hierbij dus het laatste maandoverzicht voor het jaar 2020 wat betreft series.

Laten we beginnen met een serie die ik fanatiek elke week keek: The Mandalorian! Het tweede seizoen vind ik nog beter dan de eerste, ik had zo genoten van de avonturen van de mandalorian en the Child. Ik kan niet wachten op een derde seizoen, maar ik ben ook benieuwd naar de andere series van Star Wars die eraan gaan komen. Daabij maakte ik ook een klein beginnetje met Star Wars The Clone Wars, zodat ik nog meer informatie heb over mandalorians. Daarbij keek ik Disney Gallery The Mandalorian over het tweede seizoen, waarin je een kijkje kan nemen achter de schermen van de serie.

Het vijfde seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars kwam online, dus deze had ik binnen een week gezien. Een erg terechte winnaar, en sowieso erg leuke kandidaten waarvan ik de meesten kende. Daarnaast keek ik met een goede vriendin naar het tweede seizoen van RuPaul’s Drag Race. Een enorme vooruitgang ten opzichte van het eerste seizoen, maar je merkt wel dat ze nog genoeg moeten leren. Verder keek ik op Netflix naar het tweede seizoen van Undercover, welke erg goed was. Verder keek ik naar Tiny Pretty Things, waar ik gemengde gevoelens bij heb. Ik vond de serie zeker sterke kanten hebben, maar het was echt iets te veel en sommige dingen waren niet goed uitgewerkt.

Qua Nederlandse shows keek ik naar Klikbeet en Draadstaal, welke erg grappig waren. Ook kan ik je de comedyshow van Alex Ploeg, Paulien Cornelisse en Van der Laan en Woe aanraden, ik had me echt kapot gelachen om deze cabaretiers!

Qua anime keek ik het eerste seizoen van The Misfit of Demon King Academy af. Een prima anime, maar ik ben niet zo enthousiast dat ik een tweede seizoen wil zien. Daarbij ging ik door met Attack on Titan (ik was pas bij het begin van seizoen 3), nu ben ik bij! Wat een meesterwerk is deze anime, ik kan niet wachten om de ontknoping te gaan zien! Tot slot keek ik naar The Day I Became a God (via Wakanim, waarin je veel anime legaal en gratis kan kijken). Een vrij rustige anime op het begin, maar uiteindelijk neemt het een heel emotionele wending. Het gaat over een jongen die een meisje tegenkomt dat zegt dat de wereld over 30 dagen vergaat en dat zij een godin is. Ik ben erg benieuwd naar de laatste aflevering, want het verhaal is nu vrij heftig. Ook keek ik het hele seizoen van The Promised Neverland, een anime over een weeshuis waar de kinderen een bloederig lot staat te wachten waaraan ze willen ontsnappen… Zo spannend, ik kan snel verder met het tweede seizoen!

Dit zijn de series van afgelopen december. Heb jij nog serieaanraders voor mij? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.