De series die ik heb gezien in December 2021

De laatste maand van 2021 is voorbij, en in deze maand heb ik nog een paar mooie series kunnen zien. Een paar bingewatchsessies heb ik gedaan, want een aantal series waren zo leuk, dat ik niet kon stoppen met kijken! Zie hier de laatste series die ik heb gezien in 2021.

Ten eerste noem ik vier Netflix-series, zodat je na het lezen van deze blog meteen ze kan opzoeken. Ik keek deze maand naar het tweede seizoen van The Witcher! Het heeft twee jaar geduurd voordat we naar het nieuwe seizoen konden kijken, maar dan heb je ook wat. Dit keer een doorlopend verhaal zonder tijdsprongen, maar nu merk je wel dat het verhaal goed opstart en de spanningen tussen rijken oploopt. Het maakt mij in ieder geval nieuwsgierig om het boek te halen waar dit seizoen op geïnspireerd is, want ik zit er weer helemaal in!

Als tweede keek ik naar School of Chocolate, waarin een chocolatier de meest magische kunstwerken gemaakt van chocola weet te maken, en de kunst hiervan laat zien aan een paar bakkers die de beste in de klas willen zijn (uiteraard krijgt de beste leerling een grote prijs). Heel gaaf om te zien wat er allemaal van chocolade gemaakt kan worden!

Ik keek ook naar de anime Blue Period, over een jongen die graag naar de kunstacademie wil gaan. Hij is alleen nog een beginneling, dus moet nog veel leren als hij het toelatingsexamen wil halen. Deze anime geeft een mooie kijk op kunst, alleen heb ik nog wat gemengde gevoelens bij de hoofdpersoon. Tot slot keek ik naar Centaurworld op Netflix, ik ben net met het tweede seizoen begonnen. Dit ziet eruit als een vrolijke kinderserie, maar niets is minder waar. Het heeft veel (volwassen) grappen, referenties naar popcultuur, en een heel luguber duister sfeertje die je halverwege het eerste seizoen pas ontdekt. Zo veel beter dan ik had verwacht, een echte aanrader voor liefhebbers van Adventure Time en Over the garden wall!

Via Crunchyroll keek ik het tweede seizoen af van My next Life as a Villainness: All Routes Lead to Doom. Een prima seizoen, maar het hele nieuwe is er voor mij een beetje af. Op Disney+ keek ik naar Hawkeye, die ik een hele fijne, actievolle serie vond die ook nog eens in het teken staat van kerst. Ik ben erg benieuwd wat de toekomstplannen van Marvel zijn rondom deze superheld(en), want ik vind Kate Bishop een erg aangename toevoeging aan de Avengers. Tot slot keek ik naar de nieuwe afleveringen van Demon Slayer. Nu ik de manga compleet heb kan ik vooruitlopen op de anime, maar ik moet zeggen dat de anime echt wat toevoegt door alle spannende actiescènes. Ik lees en kijk vrolijk verder, want ik geniet ontzettend van deze anime!

Dit waren de laatste series die ik bekeek in 2021. Welke series heb jij gezien de afgelopen maand, wat was jouw favoriet? Laat het mij weten in de reacties!

2 reacties

  • Carla op januari 6, 2022 om 2:05 pm
  • Reageer

  Ik wil graag weer terug in de anime komen, maar ik vind steeds niets wat mijn aandacht trekt. Ik heb onder andere Danganronpa en Death Note gezien en die vond ik heel goed. Ik kon niet ophouden met kijken. Heb je misschien aanraders in dat genre?

  1. Hoi Carla, natuurlijk! Hierbij een paar van mijn favorieten:
   – Fullmetal Alchemist Brotherhood
   – My Hero Academia
   – Demon Slayer
   – Jujutsu Kaisen
   Ik denk dat hier wel iets tussen zit wat past bij jouw animesmaak! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.