De Series die ik heb gezien in Februari 2022

De afgelopen maand heb ik veel voor de televisie gezeten, want er waren genoeg leuke series om te bekijken! Netflix, Disney+, of streamingsdiensten rondom anime en zelfs televisiezenders, ik vermaakte mij wel de afgelopen maand. Hierbij het serie-overzicht van mijn afgelopen maand!

Ik keek weer verder met Once Upon a Time, ik ben nu bij het vierde seizoen. Ik vind het leuk dat Anna en Elsa zijn betrokken in het verhaal, maar ik moet zeggen dat het verhaal weer wat traag en chaotisch wordt. Ik kijk nog wel verder, maar hoorde al dat ik het laatste seizoen beter kan skippen.

Ik heb vooral veel gezien op Netflix. Ik keek ten eerste naar Komi Can’t Communicate, een anime over een meisje met angst voor sociale interactie die 100 vrienden wil maken. Erg aandoenlijk, grappig, maar neemt sociale angsten wel serieus. Seizoen 2 komt er ook aan, die ik ook wil zien! Ik keek iets verder met Vikings, ik ben nu bij het laatste seizoen. Erg benieuwd hoe ze het verhaal gaan afronden, en na deze serie kan ik de volgende serie kijken (Vikings Valhalla)!

Ik keek ook reality tv op Netflix, zo keek ik naar Love is Blind (US), het tweede seizoen. Erg veel drama, en bijzonder om te zien welke mensen wel of niet trouwden aan het einde. Ook keek ik naar de Japanse variant, maar ik ben nog niet heel ver. Deze is zo anders door de cultuurverschillen, maar is wel veel liever. Hiervan hoop je dat iedereen een fijne partner vindt! Ik ga nog de rest kijken, want deze hele andere versie fascineert mij enorm.

Ik keek verder met The Office US, ik ben nu richting het einde van het derde seizoen. Ik kan zo lachen om deze knullige serie, dus de komende tijd kijk ik vrolijk verder! Space Force heeft een geweldig tweede seizoen neergezet, stukke leuker dan het eerste seizoen. Ik hoop dat Netflix ermee doorgaat, want ik genoot er enorm van! Tot slot keek ik naar One of us is lying, gebaseerd op het boek van Karen M. McManus. De serie vond ik erg vermakelijk en is iets anders dan het boek, wat zowel voor- als nadelen heeft. Hier zal ik nog een recensie over schrijven!

Ik keek het nieuwe seizoen van Demon Slayer af, erg spectaculair! Ik kan nu verder met de manga, en dan kan ik in de tussentijd wachten op het volgende seizoen (die al is bevestigd). Ook keek ik wekelijks naar Attack on Titan, dit laatste seizoen is echt episch! Er zijn nog een paar afleveringen te gaan, ik ben erg benieuwd naar de ontknoping. Naar mijn idee kan het alleen maar gruwelijk eindigen…

Tot slot keek ik naar Wie is de mol, ik denk dat Fresia de mol is. Als dat zo is, ben ik heel benieuwd hoe ze het gaan doen met de ontknoping. Het is nog nooit gebeurd dat de mol niet werd verdacht, dus ik wacht in spanning af!

Dit zijn de series die ik de afgelopen maand heb gezien. Welke leuke series heb jij gezien in februari? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.