De Series die ik heb gezien in Januari 2022

De eerste maand van 2022 is weer voorbij, een maand waar ik weer een aantal keer goed kon bingewatchen! Genoeg verschillende series die ik de afgelopen maand heb gezien, dus die neem ik graag met je door.

Ik begon het jaar met het kijken van het tweede seizoen van Into the night, waarin de zon plots zo heet is, dat je levend verbrandt. Het tweede seizoen was weer erg heftig, maar het originele van de serie is er wat mij betreft een beetje af. Wel mijn complimenten voor de diverse cast qua nationaliteiten, want in deze serie worden er minimaal vijf talen gesproken (waaronder Nederlands/Vlaams). Daarnaast keek ik op Netflix The Office, ik ben nu al bij het derde seizoen. Ikzelf vind het echt hilarisch, hoewel sommige grappen nu niet meer echt kunnen. Het hele kneuterige en ongemakkelijke vind ik heerlijk om te zien, bij zo’n saai kantoor gebeurt er eigenlijk een hoop!

Een animatieserie op Netflix is Centaurworld, waarbij ik het tweede seizoen heb gezien. Wat een prachtige afsluiter van deze serie, ik had nooit gedacht dat er zo veel achter deze vrolijk ogende serie zat! Lees vooral mijn recensie om te kijken of deze serie wat voor jou is, want het is echt de moeite waard om het een kans te geven. Qua anime op Netflix bekeek ik twee series: Blue Period (over een jongen die naar de kunstacademie wilt gaan, creatieve serie met wat kanttekeningen) en Komi Can’t Communicate (net mee begonnen, een erg grappige en luchtige serie met ietwat vreemde personages). Over de eerste kan je al een recensie lezen, en misschien ga ik dat ook doen voor Komi. Dit gaat over een meisje met angst voor sociale interacties, hoewel ze graag 100 vrienden zou willen hebben. Een jongen uit haar klas besluit haar te helpen, wat heel aandoenlijk en grappig is. Deze kijk ik zeker verder!

Ook keek ik nog wat reality series op Netflix. Zo keek ik naar het zesde seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars, erg tof om veel bekende drag queens opnieuw te gaan zien! Ik weet niet of de winnares de terechte winnares was, maar ik heb wel erg genoten van alle afleveringen. Als tweede keek ik naar Too Hot To Handle, het derde seizoen staat namelijk online. Heerlijk dom wegkijken, en degene die het geld krijgt was ook heel logisch.

Op Disney+ keek ik naar Once Upon a Time, na een lange pauze ben ik weer verder gaan kijken. Het derde seizoen is tot nu toe wel leuk, maar ik vind de serie wel wat traag gaan, waardoor ik er ook niet makkelijk doorheen kom. Ik volgde ook elke week Wie is de mol, nu is Laetitia mijn mol. Verder keek ik wekelijks naar twee anime: Attack on Titan (het laatste seizoen, wat zijn de afleveringen toch episch!) en Demon Slayer (de Entertainment District Arc is erg gaaf, stelt totaal niet teleur!). Tot slot keek ik naar het derde seizoen van After Life, die ook weer prachtig was. Het is een emotioneel verhaal over rouwverwerking, maar vooral met de boodschap om je rouw om te zetten in liefde. Heel erg van genoten!

Dit waren de series die ik in januari heb gezien. Welke series heb jij gezien de afgelopen maand, welke serie was daaruit jouw favoriet? Ik hoor graag jouw tips!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.