De series die ik heb gezien in Juli 2021

In de maand juli was ik vaak buiten, maar zorgde ik er ook voor dat ik nog genoeg films en series kon kijken! Zo keek ik in juli naar zestien verschillende series, in verschillende genres. Met dank aan alle streamingsdiensten, want ik bleef maar bezig met bingewatchen!

Aan het begin van de maand kwamen er veel afleveringen online op Netflix van Pokémon Journeys, waarin Ash een soort reboot heeft en samen met Pokémonverzamelaar Go allemaal regio’s afgaat. Lekker voor tussendoor, en leuk om te zien dat de serie alle kanten op kan gaan. Een andere manga die wekelijks een nieuwe aflevering heeft is My Hero Academia, ik volg nu het vijfde seizoen! Er is voornamelijk opbouw naar een grote climax, maar het bevalt me tot nu toe enorm. Zo erg, dat ik zelfs de manga aan het verzamelen ben!

Ik keek het tweede seizoen van Too Hot to Handle af. De kandidaten vond ik iets minder dan het eerste seizoen, maar het kijkt wel makkelijk weg. Ook ging ik Feel Good bingewatchen, een erg bijzonder en queer verhaal waar ik zowel om kon lachen als huilen. Seizoen 2 is echt top! Ook keek ik het vierde seizoen van Atypical. Een erg mooi einde van een ontroerend, mooi, grappig e bijzonder verhaal!

Op Netflix kwam wekelijks een aflevering online van Rick & Morty. Weer absurde afleveringen, maar bevat genoeg humor om te blijven kijken. RuPaul’s Drag Race keek ik ook vaak, zo keek ik het zevende seizoen uit (voor de tweede keer), en keek ik naar het nieuwe dertiende seizoen. Een terechte winnaar, maar sowieso waren de kandidaten van hoog niveau!

Aan het eind van de maand kwam ook nog veel online op Netflix. Zo keek ik naar Never Have I Ever seizoen 2, die ik binnen een avondje uit had. Erg goed, hoewel ik hoop dat Devi in het volgende seizoen met de ander eindigt… Ook keek ik in één keer naar Love Death and Robots (verbazingwekkend mooie animatie en interessante verhalen) en Sexy Beasts (waarin singles volledig in grime op date gaan om een echte klik te hebben, en niet alleen afgaan op uiterlijk). Deze laatste serie sloeg de plank wel is. Redelijk leuke afleveringen, maar veel singles richtten zich toch te veel op het fysieke aspect en er was geen enkele queer aflevering. Zonde! Aan het eind van de maand begon ik nog aan het vijfde seizoen van Seven Deadly Sins, maar ik zit er nog niet helemaal in.

Op Disney+ keek ik wekelijks naar Love Victor en Loki. Het tweede seizoen van Love Victor is erg leuk, alleen kan ik me te vaak ergeren aan bepaalde personages. Loki was echt een fantastische serie en biedt veel mogelijkheden voor de volgende series en films binnen het Marvel-universum.

Op Wakanim keek ik naar Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation, waarin een vieze man sterft in een verkeersongeluk en als baby wordt geboren in een fantasiewereld. Af en toe wat pervers, maar de hoofdpersoon groeit qua persoonlijkheid en de anime nam een wending in het verhaal die ik niet had verwacht. Ook keek ik naar het vierde seizoen van Attack on Titan, welke zeer intens is en waardoor ik niet kan wachten op de laatste afleveringen.

Op Crunchyroll keek ik naar de laatste aflevering van het tweede seizoen van Re:Zero Starting Life in Another World. Ik had de anime even links laten liggen, maar nu had ik het afgekeken. Ik ben niet meer zo’n groot fan, maar een derde seizoen zal ik wel oppakken mocht die er komen. Tot slot begon ik aan het tweede seizoen van My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom. Tot nu toe erg grappig!

Dit zijn de series die ik de afgelopen maand heb gezien. Het zijn er een hoop, en dat wordt het waarschijnlijk ook voor volgende maand! Heb jij nog wat serie-aanraders? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.