De series die ik heb gezien in Juni 2021

De afgelopen maand had ik het druk met werk, waardoor ik graag een chill avondje erna op de bank had door het kijken van een leuke film of serie. Hier heb ik goed gebruik van gemaakt, want ik heb weer genoeg gezien!

Ik keek naar de serie Castlevania op Netflix, ik had na het zien van het eerste seizoen snel de andere seizoenen gekeken. Er komt nog een spinoff serie eraan, en ik heb echt genoten van de serie. Knap animatiewerk, toffe personages en een gruwelijke wereld. Hier schrijf ik nog een recensie over, want deze serie moet je echt een kans geven!

Op Netflix keek ik ook naar Vikings, een serie waarin geen enkel personage veilig is. Ik kijk via Netflix Party met een vriendin en we vinden elke aflevering weer erg spannend, dus wij kijken graag verder! We zijn nu halverwege seizoen 5, en de zesde is de laatste. We hebben nog even, maar uiteindelijk moeten we even nadenken over een volgende lange serie die we samen kunnen kijken.

Daarbij keek ik nog naar RuPaul’s Drag Race (een rewatch van seizoen 7, aangezien daar een paar favoriete queens in zitten, zoals Ginger Minj, Trixie Mattel en Katya). Ook begonnen we aan het tweede seizoen van Too Hot to Handle. Deze serie is een show waarin tien hitsige mensen op vakantie gaan en waarbij ze 100.000 dollars kunnen winnen. Hoe ze dat doen? Niet met elkaar zoenen of andere activiteiten doen. Dat klinkt vrij makkelijk, maar deze mensen zijn nogal verslaafd aan seks… De serie is gewoon zo dom, maar kijkt daardoor wel lekker weg. Ik ben benieuwd of er stellen uit gaan komen die zich realiseren dat oppervlakkige relaties toch minder leuk zijn dan gedacht.

Op Disney+ keek ik naar Loki en naar het tweede seizoen van Love Victor. Beide verschijnen wekelijks, dus er is telkens weer wat om naar uit te kijken. Loki is tot nu toe een geweldige serie waar je genoeg theorieën over op los kan laten, terwijl Love Victor weer een hele feelgood serie is waarin je erg meeleeft met de personages. Wil je meer weten over de serie en waar die precies op gebaseerd is? Check dan vooral de aflevering van Hold my Book over de Simonverse!

Pak de macht van team Boos en Tim Hofman was weer erg goed, maar ik heb er ook mijn bedenkingen bij. Tim kaart hele grote onderwerpen aan, maar soms is het te moeilijk om daar beweging in te krijgen. Daarbij probeert hij nog wat humor te verwerken in het programma, maar dat vind ik zelf niet zo passen bij de heftige onderwerpen die worden besproken. Wel fijn dat er bepaalde heftige dingen worden benoemd en dat daar actie voor wordt ondernomen, ik ben benieuwd of er een vervolg op komt.

Tot slot keek ik nog naar twee anime. Zo kijk ik wekelijks naar My Hero Academia, ik ben heel benieuwd waar de serie heen gaat! Volgens mij gaat het heel duister worden, helemaal door de kerstmisspecial waarin ze al wat vertellen over het feit dat dit de laatste kerstmis is met iedereen bij elkaar… Ook keek ik opnieuw naar Attack on Titan, nu hebben mijn fangirl en ik ook seizoen 2 en 3 erop zitten. Wat een verbazingwekkend goed verhaal vol mysterie is dit, en aangezien ik al wat voorkennis had was de kijkervaring des te beter. Nu kunnen we alleen nog het eerste deel van seizoen 4 kijken, en dan is het wachten op winter 2022!

Dit zijn de series die ik de afgelopen tijd heb gekeken. Ik ben van plan om veel verschillende nieuwe series op te gaan pakken in juli, dus ik zit niet stil!

Wat is jouw favoriete serie van de maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.