De series die ik heb gezien in maart 2019

In maart heb ik helaas geen films gezien (mijn Movie Challenge gaat niet heel lekker, even inhalen dus!), maar qua series ging ik erg goed. Ik heb een goede Netflix-maand gehad, dus er zijn genoeg series om te bespreken! Ik heb dit jaar al 25 verschillende series gezien, dus ik zit op de helft van mijn Serie Challenge!

 

Ik begon de maand met het tweede en derde seizoen van The Seven Deadly Sins. Deze anime wordt steeds spectaculairder, ik kan niet wachten op een volgend seizoen! Deze gaat waarschijnlijk nog wel even duren, maar ik kijk er in ieder geval erg naar uit. Titans vond ik tot nu toe niet heel bijzonder, maar ik denk dat ik het tweede seizoen wel ga kijken als die eraan zal komen. Ook keek ik The Order. Ik vond deze serie wel vermakelijk, maar ook niet zo bijzonder dat ik enorm uitkijk naar het tweede seizoen (die wel bekend is gemaakt). Het einde vond ik ook niet heel schokkend, waardoor ik niet heel nieuwsgierig ben naar het tweede seizoen. Een hele bijzondere serie is Love, Death and Robots, achttien afleveringen van allemaal verschillende studio’s die iets maakten in het thema liefde, de dood en robots. Sommige afleveringen waren erg apart, maar andere waren juist weer erg goed. In ieder geval tof dat Netflix zo’n bijzondere serie heeft gemaakt!

Ook keek ik verder met series. Zo keek ik de nieuwe afleveringen van Riverdale. Ik ben totaal geen fan van het derde seizoen, want er zit totaal geen logica meer in. The Gargoyle King loopt me nu ook echt de neus uit… Hopelijk worden er wat verklaringen gegeven voor alle rare praktijken in Riverdale, anders ben ik niet van plan het vierde seizoen te gaan kijken. Once Upon a Time is een serie waar ik pas halverwege seizoen 1 ben. Het is niet een serie die ik ga bingewatchen, maar af en toe een aflevering is prima. De invullingen van de sprookjes en het linken van personages aan sprookjes is wel tof, dus ik ga zeker verder kijken. Daarnaast keek ik naar nieuwe afleveringen van De Luizenmoeder. Ze zijn weer erg leuk, maar ik ben ook wel blij dat dit seizoen de laatste is, anders zou het wel uitmelkerij zijn.

Tot slot heb ik drie anime waar ik aan begonnen ben, of waarmee ik verder ben gaan kijken. Zo keek ik weer wat afleveringen van The Disastrous Life of Saiki K. Deze anime is zo absurd, maar zo ontzettend grappig! Ik begon in maart aan Aggretsuko, een anime over een vrouw (getekend als vosje) die een kantoorbaan heeft en zich lief voordoet, maar van binnen erg veel frustraties heeft. Redelijk grappig, maar het is niet zo dat ik deze serie snel wil afkijken. Sirius the Jaeger is een serie over vampiers die uitgeschakeld moeten worden, welke vol actie zit. Erg tof, ik ben halverwege en ik vermoed dat ik deze serie afkijk in april. Sword Art Online heeft al een derde seizoen en ik ben er aan begonnen. Tot nu toe erg tof, maar ik weet nog vrij weinig van de nieuwe game. Ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat!

 

Dit zijn de series die ik de afgelopen maand heb gezien. Ik ga dus erg lekker met mijn Serie Challenge, maar ik moet wel even meer films gaan kijken. Maar goed, er zijn genoeg leuke films in de bioscoop, dus dat komt hopelijk goed! Heb jij nog serie- of filmaanraders voor mij? Laat het me weten!

1 reactie

  1. Hoe doe je dat toch, zoveel series kijken en dan ook nog eens zo lekker veel lezen? Zodra ik besluit serie te gaan kijken, vergeet ik het lezen compleet. Dat is ook de reden dat ik eigenlijk nauwelijks series kijk. Helaas heb ik dus ook geen aanrader voor je..

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.