De series die ik heb gezien in Maart 2022

In de maand maart kon ik gaan genieten van HBO Max, de nieuwe streamingsdienst! Hierdoor heb ik weer een aantal leuke series op het lijstje gezet, maar daarnaast kon ik met andere streamingsdiensten nog genoeg andere leuke dingen zien. Een mooie maand als het om series gaat dus!

Op Netflix keek ik onder andere naar Once upon a Time, ik ben nu bijna halverwege het seizoen. De snow queen vind ik niet heel denderend, maar hopelijk wordt de tweede helft van het seizoen leuker. Ook keek ik naar The Office, wat weer erg grappig was. Ik ben nu al bij het vijfde seizoen! Ook keek ik naar Love is blind (wat een ongemakkelijk reünie was dat zeg…) en Love is blind Japan (waar een heel leuk koppel uit is ontstaan). Heel bijzonder om de Japanse versie te zien, want daar reageert iedereen heel anders op elkaar. Heel fascinerend dat de cultuur voor een hele andere dynamiek en contact zorgt.

Op Disney+ keek ik naar Moon Knight, de eerste aflevering belooft al veel goeds! Ik vind de link naar Egyptische mythologie erg interessant en mijn interesse is enorm gewekt, en het is ook nog eens erg spannend en bloederig! Op HBO Max keek ik een aantal afleveringen van We’re Here, waarin de dragqueens Bob the dragqueen, Shangela en Eureka op pad gaan naar kleine dorpen waarbij ze een drag show geven met lokale bewoners die een link hebben met de queer community. Een queer positief, hartverwarmend en ontroerende serie, en dat ook nog eens met fantastische nummers en drag optredens!

Ik keek naar de finale van Wie is de mol, Everon had ik pas in het vizier aan het einde! Een prima mol die veel geld heeft weggespeeld, maar ik was niet heel stomverbaasd door zijn acties. Halverwege de maand kon ik beginnen met De mol (de Vlaamse variant), met onbekende mensen die waanzinnig goed is. Veel spannender, meer plottwists en geweldige opdrachten! Het is te bekijken op NPO Plus, gaat dat zien!

Tot slot keek ik nog naar twee anime. Ten eerste keek ik een paar afleveringen van Pokémon Journeys, heerlijk om te kijken voor tussendoor! Ook kijk ik elke week naar Attack on Titan, wat worden de afleveringen toch intens! Ik ben bang dat veel personages het niet gaan overleven, ik heb tot nu toe geen idee hoe dit gaat eindigen… Tot nu toe is het in ieder geval episch!

Dit zijn de series van de afgelopen maand. Welke serie is jouw favoriet van de afgelopen maand, kan jij mij nog tips geven? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.