De series die ik heb gezien in Mei 2021

Naast het lezen van een heleboel boeken afgelopen maand, heb ik ook weer genoeg series gezien. Ik heb van een hoop series genoten, dus hopelijk zitten er in deze lijst ook genoeg series tussen die je zelf een kans wilt geven.

Laten we beginnen met de Nederlandse/Vlaamse series. Ik keek wekelijkse afleveringen van Even tot hier en Pak de macht. Daarnaast keek ik de documentaire De kinderen van Ruinerwold af, wat me elke aflevering weer veel onverwachte dingen opleverde. Ook keek ik het seizoen van De Mol af, wat een geniaal seizoen was dit! Ik had de mol weten te ontmaskeren, maar het werd mij erg moeilijk gemaakt. Ook genoot ik enorm van alle plekken die in Duitsland werden bezocht, daar wil ik zeker ook een keer heen!

Twee real life series keek ik op Netflix, namelijk het tweede seizoen van The Circle en het tweede seizoen van RuPaul’s Drag Race. De eerste was echt zo veel leuker dan het eerste seizoen. Meer plottwisten, leuke deelnemers en een terechte winnaar. De tweede serie was ook prima, maar de wat meer recente seizoenen zijn veel leuker. Ik keek ook nog een paar afleveringen van Vikings op Netflix, het blijft lekker spannend vol bloederige gevechten. Ik kijk met veel plezier verder!

Voor de rest keek ik veel anime. Ik keek naar nieuwe afleveringen van My Hero Academia. Het zijn nu vrij rustige afleveringen, maar ze zijn erg vermakelijk! Ook keek ik naar Sailor Moon Crystal, een zeer bijzondere anime die een shoujo klassieker is, maar wel uit de tijd is… Tussen deze anime door keek ik naar Attack on Titan, mijn tweede keer dat ik het kijk. Geweldig om al een groot deel van het verhaal te weten, want nu merk ik alle hints op. Tot slot begon ik aan Castlevania, die tot mijn verbazing juist Amerikaans is. Erg duister en vol bloederig geweld, maar ik vind het wel erg goed! Ik ga zeker alle seizoen bekijken.

Dit zijn de series die ik de afgelopen maand heb gezien. Wat zijn jouw favoriete series van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.