De series die ik heb gezien in November 2020

De maand november was een maand vol verschillende series. Wat anime, maar ook veel real life series en televisieshows. Genoeg te bespreken, dus laat ik snel alle series bespreken die ik heb gezien in november!

Deadly Class kon ik wel bingewatchen, wat een gave serie is dit zeg! Helaas is het tweede deel gecanceld door Sifi, maar ik vermoed dat Netflix de serie wil oppakken als veel mensen de show bekijken. Een dikke aanrader, dit is echt een van mijn favoriete series geworden! Lees vooral mijn recensie om er meer over te weten te komen, ik ga in ieder geval duimen dat we meer van deze serie gaan zien.

Blood of Zeus is een animatieserie over de Griekse goden. Zeker een tof verhaal, maar het was wat mij betreft ook niet zo spetterend dat ik de dagen ga aftellen voor het tweede seizoen (want die gaat er door het einde waarschijnlijk wel komen). Mocht je houden van Griekse mythologie, kan je deze serie op Netflix een kans geven.

Mijn vriendin en ik keken naar RuPaul’s Drag Race All Stars seizoen 4, aangezien we de meeste kandidaten kenden van de normale seizoenen. Hier is het niveau overduidelijk hoger, erg indrukwekkend om te zien! Ik hoop zeker meer seizoen van All Stars te gaan kijken, maar dan is het wel zo leuk om de kandidaten eerst in hun originele seizoen gezien te hebben. Daarbij keek ik ook een kerstspecial van het programma, welke echt hilarisch was. Aan het einde van de maand had ik nog bij een goede vriendin het eerste seizoen van RuPaul’s Drag Race afgekeken. Zo bizar hoe anders de kwaliteit toen was!

Dash & Lily is gebaseerd op een kerstachtig boek met twee geweldige personages, en de serie op Netflix is net zo leuk! Een heerlijke serie voor tijdens de feestdagen en ondanks wat kleine minpuntjes, ben ik echt weg van deze serie en zou ik het ook geen probleem vinden als de vervolgdelen in deze boekenserie ook gemaakt gaan worden als serie op Netflix. Lees vooral mijn recensie om er meer over te lezen!

Drag Race Holland is nu voorbij en ik heb de finale gezien. Ik vond de Nederlandse editie een leuk seizoen, hoewel er zeker ruimte is voor verbetering. De jury kon zich iets meer inlezen in drag queens en de keuzes die soms werden gemaakt wat betreft afvallers was erg zonde, zo vond ik de finale niet bestaan uit de juiste kandidaten. Envy Peru is daarentegen een terechte winnaar en als de montage in het volgende seizoen iets beter is, kan het echt een hele toffe show worden. Tip: luister vooral Pruikentijd, de podcast over de show die veel goede verbeterpunten konden opnoemen wat betreft de keuze van kandidaten, montage en meer.

Wekelijks keek ik naar Even tot hier, Zondag met Lubach en Klikbeet. Alle drie erg leuke televisieshows vol humor, maar ook met een kritische blik op de maatschappij. Ik stond ook elke week klaar voor The Mandalorian, het tweede seizoen weet zeker niet teleur te stellen! Daarbij keek ik naar Disney Gallery: The Mandalorian, die je een goede inkijk geeft op deze serie. Je staat echt versteld door de passie van de makers en alle moeite die in de serie is gestopt, ik ben er nu nog meer fan van geworden (en ben ook enthousiast om weer alle films te gaan kijken en de animatieseries te gaan uitproberen). Is mijn hype rondom de show zo groot geworden dat ik nu een mondmasker en kersttrui heb van Baby Yoda? Wellicht.

Ik ging ook verder met de anime The Misfit of Demon King Academy. Een vermakelijke anime, maar ik ben er niet ontzettend enthousiast over. De andere anime die ik verder aan het kijken ben is Attack on Titan, aangezien het laatste seizoen bijna uitkomt. Daarbij keek ik verder met Once Upon a Time, ik ben nu bij het derde seizoen! Alle combinaties van sprookjes is best leuk om te zien, hoewel ik me soms kan ergeren aan de montage. Daarbij keek ik naar Undercover, aangezien ik de podcasts erover van De Vierkanten Ogen Show wilde beluisteren. De serie is echt verbazingwekkend goed, de acteurs zijn sterk en het verhaal is erg spannend. Ik ga nu vrolijk verder in het tweede seizoen, terwijl ik de podcasts erbij beluister.

Een maand vol goede series, ik weet mijn tijd wel te vullen! De aankomende maand hoop ik nog zat series te gaan kijken, dus nog genoeg te doen!

Wat is jouw favoriete serie van de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.