De series die ik heb gezien in Oktober 2020

In oktober heb ik ontzettend veel series gezien, wel zestien verschillende! Veel anime, maar ook veel nieuw uitgekomen series en wat Nederlandse televisie kwam ook nog voorbij. Genoeg gezien, dus ook genoeg te bespreken!

Ten eerste keek ik het laatste seizoen van iZombie af. Een prima afsluiter van deze serie, hoewel ik het einde ietwat vergezocht vond. Maar goed, het is een erg leuke serie waar ik ontzettend van heb genoten! Meer seizoenen zouden er ook niet komen, want het idee van de persoonlijkheid van de eigenaar van een brein aannemen werd nu niet meer zo nieuw.

Rent-a-Girlfriend is een anime waar ik veel van hoorde door YouTubers en het schijnt een hype te zijn in Japan, hoewel ik ook wat negatieve verhalen erover hoorde. Ik heb het eerste seizoen gezien en ik vind het vrij fascinerend, omdat het zowel enorm paste bij de Japanse cultuur, maar ook totaal niet. Een recensie staat in ieder geval klaar, dus wie weet post ik richting het tweede seizoen wat ik er precies van vind!

Ik keek ook twee anime af, namelijk The God of High School en Shokugeki no Soma. De eerste is gebaseerd op een webcomic en is helaas erg gehaast, maar ik ben wel benieuwd naar het tweede seizoen. De tweede was een prima einde van deze bizarre kookanime, dus die anime kan ik ook weer van het lijstje afstrepen.

Ik heb de eerste helft van het tweede seizoen van Re:Zero – Starting life in another world bekeken op Crunchyroll. Een sterker seizoen dan de vorige, ik ben zeker benieuwd naar de tweede helft! Deze zal pas komen in januari 2021, dus tot die tijd wacht ik geduldig af. De anime weet een originele blik te werpen op het isekai-genre, hoewel het verhaal nog beter kan. Ik keek ook naar het eerste seizoen van Princess Connect! Re:Dive, aangezien de Aniway me wel nieuwsgierig maakte naar de anime. Het is een luchtige fantasyserie over een groep die een guild wil beginnen om heerlijke gerechten te maken. Het is een mix van een kookanime en een fantasyserie, met vooral veel aandoenlijke personages. Niet een fantastische anime, maar als een seizoen 2 komt ga ik die waarschijnlijk wel kijken.

The Haunting of Bly Manor verscheen op Netflix, een zeer sterke horror die ook veel emotionele momenten bevat. Deels dezelfde cast als de vorige serie en het was weer lekker griezelig! Lees vooral mijn recensie om er meer over te lezen. Daarnaast verscheen het derde en laatste seizoen van Kipo and the age of wonderbeasts. Hier zal nog een recensie van online komen, want deze serie werd elk seizoen beter en beter! Heel verrassend, onvoorspelbaar en met een geweldige POC-cast. Deze animatieserie verdient veel meer lof!

Ik was niet uitgekeken op het gebied van anime, dus ik begon ook aan The Misfit of Demon King Academy. Tot nu toe bevalt het me wel en ben ik van plan om het eerste seizoen af te gaan kijken. Verder keek ik verder met Pokémon Journeys, wat wel lekker is voor tussendoor. Sommige afleveringen zijn niet echt bijzonder, maar het is wel leuk dat Ash en Go verschillende regio’s afreizen. Ik ging ook door met het tweede seizoen van Once upon a Time met mijn fangirl, leuk om weer verder te kijken en vele sprookjes verbonden te zien worden!

Wie is de mol is nu voorbij, want een geweldig seizoen! Leuke kandidaten die er echt voor gaan en een geniale mol die ik pas aan het einde had verdacht. Ook keek ik elke week naar Zondag met Lubach en Even tot hier, welke keer op keer erg sterk is. Elke week keek ik op Videoland naar Drag Race Holland, welke vrij goed is maar ook enorme missers heeft. Ik hoop wel op een tweede seizoen, want het heeft zeker potentie! Daarnaast heb ik met mijn fangirl seizoen 10 en 11 van RuPaul’s Drag Race gezien, welke erg goed waren.

Dit is mijn wrap up voor de maand oktober wat betreft series. Wat is jouw favoriete serie van oktober 2020? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.