De series die ik heb gezien in Oktober 2021

In de maand oktober heb ik weer aardig wat leuke series kunnen kijken. Aan het einde was ik zelfs bijna uitgekeken doordat ik veel series afkeek! Ik vertel je graag over alle series die ik de afgelopen maand heb gezien, want het zijn er weer genoeg.

Ik keek het vijfde seizoen van The Seven Deadly Sins af, een serie waar ik gemixte gevoelens bij heb. Het begon heel goed, maar het einde had zo weinig logica en ik had totaal geen binding meer met de personages. Erg jammer! We keken het puur verder om de serie af te kijken, maar het kijkplezier was helemaal weg. Ik keek ook What if af, die een erg leuke afsluiter had van verschillende Marvel-universums. Only Murders in the Building had wekelijks een nieuwe aflevering, die ook geweldig afsloot. Ik kan niet wachten op het tweede seizoen! Als je houdt van een detectiveserie met een hoop humor, moet je deze serie op Disney+ vooral checken.

Ook had ik volledige seizoenen gezien. Het derde seizoen van You kwam uit, die ik niet al te geweldig vond. Wel weer lekker bloederig en spannend, maar het hele nieuwe is er wel van af. Ik ben wat huiverig over seizoen 4, want ik weet niet of dat nog verfrissend gaat zijn. Pretty Smart is een nieuwe sitcom op Netflix, die verrassend leuk is. Heel vermakelijk en ik heb mij echt kapot gelachen. Ook keek ik het eerste seizoen van The Office US. Sommige grappen kunnen nu niet meer, maar het heeft wel veel humor. Tot slot keek ik naar het eerste seizoen van To Your Eternity, een bijzondere anime over een entiteit die langzaamaan menselijk wordt. Veel emoties, maar de serie weet me nog niet volledig te trekken. Misschien gaat dat lukken in het tweede seizoen!

Ik keek wat afleveringen verder van My Next Life as a Villainness, die weer erg grappig is. Aangezien de live action serie van Cowboy Bebop bijna online is, maakte ik een begin aan de anime. Cool om te zien, maar het is niet helemaal mijn ding. Tot slot keek ik naar A Tale Dark & Grimm, een lugubere kinderserie vol sprookjes, maar het weet nog niet een enorme indruk op mij te maken.

Dit zijn de series die ik de afgelopen maand heb gezien. Welke serie is jouw favoriet van de afgelopen maand? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.