De series die ik heb gezien in oktober

Tijd voor weer een maandelijkse wrap up op het gebied van series! Ik heb mijn Serie Challenge van 40 verschillende series kijken in 2017 allang gehaald, dus daar hoef ik mij geen zorgen om te maken. Wel wil ik flink wat series een beetje bijbenen, dus deze maand heb ik weer naar een aantal series gekeken.

 

Black Mirror is een bijzondere serie die elke aflevering een mogelijke toekomst laat zien waarin technologie al ver vooruit is. Het is een bijzondere serie met behoorlijk wat mindfucks en eindigt nooit heel positief af, maar het is wel heel interessant om achteraf te discussiëren over de afleveringen. Ik had in oktober seizoen 2 en twee afleveringen van seizoen 3 gezien, maar ik probeer er altijd wel een pauze tussen de afleveringen te houden om me niet zo deprimerend te voelen, haha!

Zondag met Lubach en Dwars door de week zijn wekelijkse shows die het nieuws belichten op grappige wijze, welke ik altijd wel kijk. De satire spat er van af en bij Dwars door de week worden veel BN’ers nagedaan door keigoede acteurs, wat echt hilarisch is! Zeker een aanrader als je het nieuws wilt bijhouden zonder al te veel droge stof.

Deze maand keek ik uiteraard wat afleveringen van Pokémon Sun & Moon. Ik ben nog steeds dol op de regio Alola en hoewel de tekenstijl anders is dan vorige seizoenen, vind ik het enorm bij de setting passen. De afleveringen zijn niet met enorme inhoud, maar dit seizoen is ideaal om lekker weg te kijken.

My Hero Academia was een serie waar ik eerst niet veel aan vond door de slappe hoofdpersoon, maar het tweede seizoen vind ik heel sterk. De hoofdpersoon Deku weet meer om te gaan met zijn krachten en is geen jankerd meer, de superheldenacademie wordt nu spectaculairder en Deku wordt een echte held! Ik kan niet wachten om meer te zien, want deze anime gaat volgens mij nog beter worden.

Twin Star Exorcist is een anime waar ik aan begonnen ben, maar ik heb nog niet verder gekeken. Food Wars seizoen 3 is online gekomen, dus elke week kan ik weer alle lekkere gerechten aanschouwen (en proberen te overdreven eetreacties te vermijden…). Ook kwam Haters Back Off (de serie van de grappige YouTuber MirandaSings) uit met het tweede seizoen, die ik volledig heb gezien. De serie is wat knullig, maar ook wel grappig en af en toe erg zielig. Ik ben benieuwd naar het derde seizoen!

 

Dit was de wrap up van deze maand. 7 series en na deze maand zit ik op de 47 verschillende series die ik in 2017 heb gezien, wat een hoop! In november heb ik het wel druk, maar ik hoop zeker tijd vrij te maken om wat series te kijken. Het was in ieder geval een mooie seriemaand!

Wat heb jij de afgelopen maand gezien?

1 reactie

  1. Ik ga soms echt compleet stuk om Miranda! Ik keek afgelopen weekend in één ruk allebei de seizoenen van Stranger Things! Echt een toffe serie!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.