De series die ik heb gezien in September 2021

In de maand september had ik weer genoeg te bekijken. Zo veel toffe series die momenteel op de buis te zien zijn, maar ook genoeg oudere series die ik graag wilde oppakken. De lijst met series die ik wil zien is bijna eindeloos, dus ik heb altijd wel wat te kijken! In de maand september heb ik ook weer veel verschillende series gezien, die ik allemaal kort zal bespreken in deze maandelijkse wrap up.

Laten we beginnen met series die momenteel wekelijks een aflevering uitbrengen. Zo kijk ik wekelijks naar Only Murders in the Building. Dit is een hele grappige en mysterieuze detective over een jongen uit een appartementencomplex die (naar vermoedt) zelfmoord heeft gepleegd, maar drie medebewoners van het complex denken daar anders over en starten een podcast om de doodsoorzaak te vinden. Onder andere met Selena Gomez, die het fantastisch doet! Ik ben heel benieuwd naar de ontknoping, dus ik blijf trouw wekelijks kijken. Op Disney+ verschijnt ook What if…? , een serie die veel verschillende universums laat zien van Marvel. De diversiteit in de verhalen is erg leuk, en het lijkt erop dat de serie met een knaller wordt afgesloten.

My Hero Academia ging ook verder, het vijfde seizoen is nu klaar. Een seizoen met veel opbouw naar het echte spektakel, maar ik vond hem wel ontzettend interessant! Ik kan niet wachten op het zesde seizoen, en tot die tijd probeer ik bij te benen met de manga. Op Netflix verscheen het derde seizoen van The Circle, een serie waarin mensen alleen digitaal kunnen communiceren en de populairste van de groep moeten worden. Een iets minder seizoen, en ik ben ook niet helemaal tevreden met de winnaar/winnares.

Ik keek het vijfde seizoen van Rick & Morty af, die best gaaf was geëindigd. Ik ben geen enorme fan van de serie, maar kan de humor wel waarderen. Ook verscheen het derde seizoen van Sex Education eindelijk, wat is het weer een prachtig seizoen! Ik kan nu al niet wachten op meer. Squid Game is een nieuwe Koreaanse serie, die echt episch is. Hij heeft al aardig veel aandacht gekregen in de media, en terecht ook! Verder begon ik aan Q-Force, over een queer spionnenteam in animatiestijl. Op zich wel grappig, maar het zit vol cliché’s en zonder een bepaalde verhaallijn zou het verhaal snel saai worden. Ook keek ik weer naar Vikings, ik ben nu bij het vijfde seizoen. Weer erg veel spectaculaire afleveringen en een boel plotlijnen, ik blijf geboeid!

Verder keek ik naar High-Rise Invasion, een spannende anime waarbij je wel wat over de fanservice heen moet kijken, want het leidt af van het bijzondere concept waar de serie over gaat. Ook keek ik wat afleveringen van Pokémon Journeys, die vrij vermakelijk waren. Tot slot keek ik naar het vijfde seizoen van RuPaul’s Drag Race (die erg leuk was) en nog een paar afleveringen van het tweede seizoen van Drag Race Holland. Ik weet al die heeft gewonnen, maar ik kijk wel verder aangezien ik de deelnemers erg leuk vind.

Dit zijn de series die ik de afgelopen maand heb gezien. Welke series heb jij gezien, zat er een aanrader tussen? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.