De series en films die ik heb gezien in april 2020

De afgelopen maand heb ik zeker veel kunnen kijken wat betreft series en films. Mijn challenges gaan dus erg goed, ik heb er zelfs eentje moeten verhogen! Genoeg te bespreken dus in deze Wrap Up.

Ik heb ontzettend veel afleveringen van Community gezien. Deze serie is een geweldige comedy over community college, vol hilarische personages. De serie is ook vrij speels en verlegt telkens grenzen, echt ideaal om tussendoor te kijken. Ik hoop nu ook dat er een film gaat komen! Ik ben momenteel bij vijfde seizoen, dus ik vermoed dat ik de serie in mei af kan kijken. Het tweede seizoen van After Life kwam ook op Netflix te staan, die ik meteen had gezien! Echt een fantastisch vervolg, mijn recensie gaat in ieder geval erg lovend zijn!

Ik keek naar De Mol, die echt maar al te spannend is. Wie is de mol?, maar dan Vlaams (waar het ook vandaan komt), met veel spannendere afleveringen, meer mindfucks en leuke deelnemers (onbekende mensen). Het is ook in Griekenland en de afleveringen staan ook in het teken van de Griekse oudheid, wat echt een extra dimensie geeft aan het land. Ik had een weddenschap met mijn fangirl afgelegd over wie de mol was, maar we hadden beiden ongelijk! Zondag kunnen we zien wat voor acties de mol allemaal heeft gedaan, spannend!

Ook keek ik wekelijks naar Zondag met Lubach, die echt heel sterk is. Daarnaast is Draadstaal en Even tot hier weer begonnen, dus dat volg ik ook wekelijks. Er kwam een nieuwe aflevering van Tiger King online, dus die ging ik even kijken. Gewoon wat simpele interviews met een paar mensen uit de documentaire, maar een prima extra.

Steven Universe Future is een serie waarin Steven zestien jaar oud is, een mooi vervolg op de serie. Hoewel niet alle afleveringen even sterk zijn, vond ik het wel interessant om te zien hoe alle personages zijn gegroeid. Vooral het einde was erg emotioneel, een mooi einde van deze serie! Ook keek ik naar het vijfde seizoen van Black Mirror. De tweede aflevering was niet heel bijzonder (heel modern, over de gevaren van achter je mobiel zitten en social media platforms), maar de aflevering met Miley Cyrus vond ik wel erg cool! Tot slot keek ik nog naar Once upon a Time, ik heb bijna het eerste seizoen af! Daarna schijnt het leuker te worden, dus ik kijk zeker verder.

Qua films ging ik er ook hard tegenaan. Zo heb ik met gemak mijn Movie Challenge al gehaald, dus die heb ik nu verdubbeld zodat ik nog een beetje uitdaging heb.

Ten eerste keek ik weer naar zeven films van Studio Ghibli, die vanaf 1 april op Netflix kwamen te staan. Er zitten weer een paar pareltjes tussen, dus check vooral mijn mini-recensies.

Midsommar keek ik via een Netflix Party met vrienden, waarbij we even flink konden griezelen. Zie hier mijn recensie van deze lugubere film!

Ook keek ik twee grappige films via Netflix Party: We’re the Millers en Central Intelligence, beide heerlijke avontuurlijke films met een goede dosis aan humor. Ook erg leuke acteurs in beide films, dus zeker aan te raden als je gewoon een avondje makkelijk vermaak nodig hebt.

Ook keek ik naar Secret Life of Pets, ook een prima film voor tussendoor. Niet de meest geweldige animatie, maar erg vermakelijk (en de stem van Kevin Hart is erg hilarisch).

Tot slot keek ik naar The Platform, een Spaanse film op Netflix over een gruwelijke gevangenis. Een film die je aan het denken zet en gruwelijk spannend is, maar de meningen zijn wel erg verdeeld over het einde.

Dit zijn de series en films die ik de afgelopen maand heb gezien. Heb jij nog kijktips van de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.