De series en films die ik heb gezien in augustus 2019

In augustus kon het soms erg warm worden, wat niet al te fijn is als je zoals mij niet kan zweten. Binnen zitten is dan wel lekker, helemaal als je tussendoor wat series en films kan kijken! Ik ging best los de afgelopen maand op Netflix, dus ik laat je graag zien wat ik allemaal heb bekeken.

Ik keek ten eerste de laatste twee seizoenen van That 70’s Show. Hoewel ik het laatste seizoen erg slap vond, was het einde wel erg mooi. In het laatste seizoen mis je gewoon twee belangrijke personages en waren er wat nieuwe die ik niet echt grappig vond, jammer! Ook keek ik naar de nieuwe afleveringen van The Disastrous Life of Saiki K., de laatste twee afleveringen waren echt verbazingwekkend intens. Hopelijk komt er meer aan! Daarnaast keek ik Hi Score Girl af, een verhaal over een jongen en een meisje en games in de jaren negentig. Wel erg vertederend, maar niet helemaal mijn ding.

Ik ben wat verder gaan kijken met het eerste seizoen van Once Upon a Time, maar ik heb nog een hoop te gaan! Ook begon ik aan The Big Bang Theory, ik heb dus al bijna het vierde seizoen afgekeken… Ideaal om te bingewatchen! Ik ging The Society ook bingewatchen, het eerste seizoen is erg vet en doet me denken aan de Gone-serie van Michael Grant. Ik kan niet wachten tot het vervolg! Tot slot zag ik het derde seizoen van She-Ra and the Princesses of Power en ik begin deze serie steeds meer te waarderen. Kom maar op met het volgende seizoen!

Ik keek maar liefst zes films in augustus. Ik begon met My Secret Obsession, een thriller over een vrouw met geheugenverlies. Haar man haalt haar op uit het ziekenhuis, maar is hij wel haar daadwerkelijke man? De trailer verklapte alleen te veel, dus ik vond de film niet echt goed. Daarna keek ik naar Venom, die best tof was! De tweede film wil ik ook zeker zien.

Rocketman keek ik tijdens een bioscoopavond bij het museumplein in Rotterdam. Toen de zon onder ging begon de film en hoewel het buiten was, was de kwaliteit van het geluid fantastisch! Rocketman gaat over Elton John en vertelt over zijn weg naar roem, maar ook zijn verslavingen. Hoewel alles wat geromantiseerd en globaal was, vond ik de nummers erg tof en was het interessant om het verleden van deze muziekheld te zien. In de bioscoop in Antwerpen (Kinepolis) keek ik naar Fast and the Furious: Hobbs and Shaw, een film bestaande uit een grote dosis aan testosteron. Vechtende mannen, explosies, auto’s en meer, constante acties! Erg hilarisch, vooral omdat sommige dingen nergens op sloegen. Deze film speelt zich af binnen 72 uur, maar de groep reist drie keer de hele wereld af? Hoe dan? Maar goed, het was vooral erg grappig, dus een prima film!

Tot slot nog twee Netflix-films, beginnende met Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, het verhaal over Ted Bundy, die tientallen vrouwen vermoordde in verschillende staten. Hoewel Ted (gespeeld door Zac Afron) iets te sympathiek werd afgebeeld en er veel dingen wat waren verdraaid of waren weggelaten, was het wel erg heftig om te zien dat zo’n man tot zulke erge dagen in staat was. Ik keek ook nog naar Downsizing, waarin mensen verkleind konden worden om zo afvalscheiding en klimaatsvervuiling te verminderen. Een iets te langdradige film, hoewel het concept wel erg goed was. Een gemiste kans!

Dit zijn de series en films die ik de afgelopen maand heb gezien. Wat was jouw favoriete film/serie de afgelopen maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.