De series en films die ik heb gezien in augustus

De maand augustus is weer voorbij en ondanks de vakanties en vele leuke uitjes, heb ik ook wat films en series gezien. Wat zou ik toch zonder Netflix moeten? Ik loop flink voor op mijn Serie Challenge en door deze maand heb ik ook een voorsprong gemaakt op mijn Movie Challenge, dus ik ga ontzettend lekker!

 

In augustus ging ik verder met Yu-Gi-Oh!, nu ben ik al bij het tweede seizoen. Ik kijk het meer tussen het bloggen door, dus het staat eigenlijk als klein beeldscherm op mijn laptop. De logica van deze serie is af en toe ver te zoeken, maar ik vind het wel erg grappig en vermakelijk. Een prima anime voor tussendoor dus!  Ook zag ik de laatste afleveringen van Anohana: The flower we saw that day. Hier komt nog een recensie van, want ik ben erg lovend over deze anime! Maar elf afleveringen, maar heel erg mooi en emotioneel. Een andere anime waar ik aan begonnen ben (die ook op Netflix staat) is March comes in like a lion. Pas één aflevering gezien, maar ik wil zeker meer gaan kijken! Tot slot keek ik ook verder met de anime The disastrous life of Saiki K. Deze anime is zo hilarisch en droog! Het gaat over een jongen met superkrachten die een vrij normaal leventje probeert te leiden, maar zijn familie en vrienden zorgen constant voor problemen. Ik lach me echt kapot bij deze serie, dus ik ben blij dat ik nog een paar afleveringen te gaan heb.

Verder keek ik de meest recente afleveringen van Steven Universe. Damn, deze serie loopt echt uit de hand! Een grote ontdekking is nu gedaan over Steven, waardoor de spanningen hoop oplopen. Ik kan niet wachten op nieuwe afleveringen! Ook ging ik verder met Riverdale, ik ben nu halverwege seizoen 2. Ik vind de serie op dit moment wel erg slecht, aangezien er veel onlogische dingen zijn en sommige personages zijn zo dom en doen tegenstrijdige dingen. Ik hoor wel dat het einde van het tweede seizoen erg spannend wordt, dus ik worstel me even door deze afleveringen! Daarbij heb ik ook het eerste seizoen van Disenchantment gekeken (een fantasyserie van de makers van The Simpsons). Ik vind deze serie echt heel grappig en het einde heeft een flinke cliffhanger, ik ben erg benieuwd naar het tweede seizoen! Mijn recensie van deze serie zal de komende maand nog verschijnen. Tot slot begon ik aan het derde seizoen van Attack on Titan. Er is al wel veel actie, maar ik ben vooral benieuwd naar meer informatie over de titans.

 

Nu nog de films die ik heb gezien. Dat zijn er gewoon negen! Echt een flink aantal, maar daar is ook een reden voor. Tijdens mijn vakantie naar Londen bracht ik een bezoek aan de Warner Bros Studio Tour, waardoor mijn fangirl en ik weer alle Harry Potter-films wilden kijken. Tot nu toe hebben we de eerste vier films gezien. Zo leuk om de films (voor de duizendste keer) te zien!

Ik bezocht in augustus ook de bioscoop om The Darkest Minds te gaan zien. Wat ik ervan vond? Dat kan je lezen in mijn recensie! Op Netflix ging ik ook los met films. Zo keek ik I kill giants. Een vaag verhaal in het begin, maar het einde is zo pijnlijk en prachtig! Aanraders voor liefhebbers van Bridgo to Terabithia en A monster calls. Al snel daarna keek ik Flavors of youth: international version, een animefilm met drie verschillende verhalen die wat te maken hebben met eten. Prima film, mooie beelden, maar het raakte me helaas niet echt. Dan hebben we nog Annihilation, een boekverfilming die erg akelig en vreemd is. Het gaat over een vrouw die naar een gebied gaat waar een soort radioactieve straling is en waar niemand levend uit is gekomen, behalve haar man (maar die lijkt zichzelf niet te zijn). Ze gaat ontdekken wat er aan de hand is, maar haar zoektocht is vrij gruwelijk. Een aparte film (zelfs als je het boek hebt gelezen), maar erg spannend. Tot slot keek ik nog To all the boys I’ve loved before, aangezien ik het boek had gelezen en Twitter laaiend was over deze film. Zoals ik al had verwacht was het een erg schattige film en keek hij lekker weg, een hele vermakelijke high school-film, maar het is een film die niet helemaal in mijn smaak valt.

 

Dat is mijn wrap up qua series en films van augustus! In september hoop ik lekker door te gaan met series en ga ik zeker verder met de Harry Potter-films. Genoeg te zien dus! Heb jij nog leuke films en series gezien de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.