De series en films die ik heb gezien in december 2017

In december was het een fijne maand, maar ook een drukke. Ik moest mijn stageverslag afmaken, ik had mijn laatste weken op stage en ik maak voorbereidingen wat betreft mijn studie. Ook heb ik een fijne kersttijd gehad en daardoor ook wat films en series gezien! Hierbij een overzichtje van de afgelopen maand.

 

In december keek ik de Kwis, een heerlijke wekelijkse show met Paul de Leeuw en vier comedians die de week doornemen en waarbij een BN’er allemaal vragen moet beantwoorden. Het is zo hilarisch! Ik ben zelfs een keer in de uitzending geweest als publiek en hoop dit zeker weer een keertje te doen.

Ook ben ik iets verder gegaan met het herkijken van Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Dit is de beste anime OOIT, geen twijfel over mogelijk. Ik hoop in 2018 zeker alle afleveringen weer te zien, want ik ben heel veel details kwijt over de serie. De anime Danganronpa heb ik gezien, wat een bijzondere anime die echt heel geflipt is. Bloederig, detective-achtig en met de meest bijzondere plotwendingen. Echt heel tof! Het seizoen erna ben ik ook al aan het kijken. Food Wars heb ik ook verder gezien. Dit is een anime over koken, alleen is het een beetje gek af en toe. Je krijgt wel flinke honger als je deze anime kijkt!

Are You The One is een serie waarin elf jongens en elf meiden binnen tien weken hun ideale match moeten vinden. Dit gebeurt altijd met een hoop drama en samen met mijn huisgenootje heb ik seizoen 6 gekeken, het nieuwe seizoen. Heerlijke guilty pleasure! Ook keek ik het derde seizoen van Rick & Morty (aparte maar goede serie) en ik begon met het kijken van That 70’s Show, wat ook ideaal is om tussendoor even te kijken. Ook begon ik aan Modern Family, een comedy over een familie met veel stereotypes die ik erg leuk vind. Beide series ga ik zeker vaker kijken!

 

Qua films heb ik ten eerste drie kerstfilms gezien: A Christmas Prince, A Christmas Inheritance en Love Actually. Alle drie de films waren wat opgedrongen door mijn fangirl en familie, haha! De eerste twee films waren ontzettend cheesy, maar wel ideale knusse kerstfilms. Love Actually was beter dan verwacht! Deze film gaat over ongeveer 10 personages die allemaal een eigen verhaallijn hebben, maar op het einde bij elkaar komen. Het zijn allemaal kerstverhalen en zijn erg gevarieerd en worden gespeeld door veel bekende acteurs, dus ik vond hem leuker dan verwacht.

Daarnaast keek ik voor de zoveelste keer Me Earl and the Dying Girl. Man man man, deze film blijft echt prachtig, hilarisch en zo goed! Een flink meesterwerk en ik weet zeker dat ik de film nog vaak ga kijken.

Op Netflix kwam de film Bright, waarvan ik een trailer zag in de bioscoop. Het is een spannend verhaal waarin orks, elfen en andere fantasywezens naast mensen leven in de echte wereld. De film was alleen een aardige tegenvaller. De climax was ronduit vaag, personages waren gemaakt grappig en er waren veel onlogische wendingen in het verhaal. Jammer!

Ik was dus in de bioscoop, waar ik Star Wars The Last Jedi zag! Deze zag ik in 4DX en ik had er enorm van genoten. Meer weten over deze film? Hier kan je mijn recensie lezen. Tot slot zag ik Rock of Ages, een rockmusicalfilm, die ik ook erg leuk vond.

 

Dit was mijn Wrap Up op het gebied van films en series! Een prima maand dus, aangezien ik ook best veel films heb gezien. Welke films en series heb jij gezien in december? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.