De series en films die ik heb gezien in Juli 2020

In de afgelopen maand was de zomerhitte niet heel intens, dus ik had met gemak het excuus om binnen te zitten en wat series en films te bingen! Ik heb weer een aantal toffe films en series gezien en dankzij de Aniway heb ik me ook weer wat verdiept in anime. Genoeg te bespreken dus!

Ik begon de maand met het afkijken van het tweede seizoen van The Order. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk weinig met deze serie heb. Al een deel wat er gebeurde in het seizoen ben ik al vergeten en sommige personages stoorden mij mateloos. Maar goed, wie weet dat ik het derde seizoen nog een kans ga geven als die verschijnt. Daarna ben ik flink gaan bingen, want ik heb het tweede, derde en een groot deel van het vierde seizoen gezien van My Hero Academia! De serie wordt met elk seizoen beter en beter, ik ben nu echt een groot fan geworden van de hele franchise. Mocht de manga ooit in omnibus-edities uitkomen, wil ik ze zeker in huis halen.

Ik keek het tweede seizoen van Hi Score Girl af, welke ook een erg vertederend einde had. De serie is niet fantastisch, maar was wel erg prettig om te zien! Ik keek ook naar Japan Sinks 2020, waar ik wat gemixte gevoelens mee had. Sommige momenten waren heel hartverscheurend, terwijl een paar afleveringen ontzettend vreemd waren. Ook keek ik naar Tower of God (een Crunchyroll-anime gebaseerd op een Webtoon). Ik was er helaas niet zo enthousiast over, en dat terwijl de serie veel lof kreeg. Ik vond de personages allemaal iets te divers en te apart, waardoor ik niet goed in het verhaal kwam.

Ik had nog meer aanraders gekregen van de Aniway, zo keek ik naar My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! Een vrij luchtige serie over een meisje die erachter komt dat ze in een game zit die ze in haar vorige leven speelde, maar waarbij zij nu de slechterik is. De serie is redelijk grappig en heeft flink wat ships, prima om tussendoor te kijken. Ook keek ik naar Keep Your Hands Off Eizouken!, ook een vrij mooie anime over een groepje die een animeclub gaat starten, waarbij je merkt hoeveel werk er zit in het maken van een anime. Tot slot keek ik ook een nieuwe aflevering van Shokugeki no Soma, die nu bezig zijn met het vijfde seizoen.

Aan het eind van de maand begon ik aan Cursed, hoewel ik de eerste aflevering maar slecht vond… Hele gekke overgangen, de love interest is zeer geforceerd en het was allemaal iets te overdreven. De serie heeft volgens mij wel veel potentie, dus ik kijk zeker verder. En The Umbrella Academy kwam met het tweede seizoen, dus die ging ik ook kijken! So far so good! Ik keek ook wekelijks naar nieuwe afleveringen van The 100, die weer erg spannend waren.

Qua films ging ik ook vrij goed. Ik keek bijvoorbeeld naar Hamilton, een musical in Broadway die echt heel goed was! Ik had niet verwacht dat ik hem zo leuk zou vinden, maar hoe langer ik erover nadenk, hoe beter ik hem vind.

Ik heb ontzetten genoten van Eurovision Songcontest: The Story of Fire Saga. Hij was ontzettend slecht, maar daardoor juist zo leuk! Ik heb me echt kapot gelachen om de overdreven glitter en glamour, maar ook door alle oude deelnemers aan het festival die voorbij komen in de film.

Ook keek ik nog naar twee films van My Hero Academia. Two Heroes keek ik aangezien deze te zien is na het tweede seizoen, en Heroes Rising keek ik in de bioscoop! Hij is echt ontzettend gaaf en ik ben zelfs voor de tweede keer erheen geweest.

Dit zijn de films en series die ik de afgelopen maand heb gezien. Veel Japanse werken dus, maar ik weet nu al dat ik aankomende maand ook Amerikaanse series ga zien. In ieder geval genoeg te bekijken, want met de streamingsdiensten die ik heb kan ik me makkelijk vermaken.

Heb jij nog een toffe film of serie die je aanraadt die je de afgelopen maand hebt gezien?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.