De series en films die ik heb gezien in juli

De maand juli, wat een lekkere maand! Ik had eindelijk vakantie, dus had wat meer vrije tijd om leuke dingen te doen. Series en films kijken valt daar dus ook tussen!

 

Hoewel ik Shadowhunters een ontzettend slechte serie vind, hoorde ik van veel mensen dat de serie beter wordt in seizoen 2. Ik heb heel seizoen 1 uit en ik ben begonnen aan seizoen 2, maar ik merk nauwelijks enige verbetering… Oeps! Het acteerwerk vind ik nog steeds vrij slecht en ik had een fout gezien in de serie waardoor een bepaalde schokkende gebeurtenis (iets met broer en zus) compleet teniet wordt gedaan. Pokémon kwam ook met wat nieuwe aflevering van Ash in de Alola-regio, die weer erg vermakelijk waren. Niet te veel nadenken, gewoon een ontspannend vakantiesfeertje met Pokémon!

Ik keek series niet alleen, ook met anderen! Zo keek ik met mijn huisgenootje het vijfde seizoen van Are You The One. Wat een domme mensen zaten er deze keer in zeg! Pfoeh, mijn huisgenootje en ik hebben weer kunnen smullen door alle drama. Ook keek ik met mijn zusje naar Ru Paul’s Drag Race, zo’n debiele show, maar ook wel weer fascinerend hoe sommige drags gewoon haast vrouwelijker zijn dan letterlijk alle vrouwen bij elkaar?

Op Netflix kwam het laatste seizoen van Sherlock online. Deze moest ik natuurlijk meteen zien! Ik had echt enorm genoten van dit laatste seizoen, elke aflevering was weer een grotere mindfuck! Ook begon Game of Thrones met het nieuwe seizoen, dus deze moest ik uiteraard weer zien. Ik vind de afleveringen tot nu toe erg leuk, maar het is nog wel een langzame aanloop naar een grote strijd.

Ook keek ik To The Bone, een Netflix-film over eetstoornissen met Lily Collins. Een hele heftige film om te zien, maar ook erg goed!

Dit waren de series en de film die ik de afgelopen maand heb gezien. Een korte lijst, maar ik heb wel flink genoten van vele series. Zeker met een paar simpele series die je voor de gein kan kijken met anderen heb ik genoeg lol gehad. Op naar een nieuwe maand vol series en films! Wat heb jij de afgelopen maand allemaal gezien? Laat het me weten in de reacties!

1 reactie

  1. Mijn broertje is ook helemaal gek van RuPaul. :p

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.