De series en films die ik heb gezien in juni 2018

Hoewel ik het in juni druk had met mijn scriptie, heb ik nog veel series en films kunnen kijken. Wat ging ik toch lekker! Veel nieuwe series die ik ging zien, maar ook wat series die ik verder ben gaan volgen. Ook met films ging ik heel goed, ik probeer nu langzaam mijn achterstand daarvan in te halen. Tijd om de afgelopen maand te bespreken!

 

Ik begon deze maand met Grimgar Ashes and Illusions op Netflix, een anime waarin een groep tieners in een fantasywereld terecht komen en moeten zien te overleven. Ik vond deze anime heel gaaf en ik kijk uit naar een tweede seizoen, maar het was ook niet ontzettend denderend. Lees er meer over in mijn recensie! Ook heb ik de nieuwe afleveringen van het vijfde seizoen van Steven Universe gezien. Dat einde, HELP! Ook keek ik met mijn zusje iets verder met RuPaul’s Drag Race seizoen 9 en ging ik verder met The Disastrous Life of Saiki K., een hilarische anime waar ik constant om moet lachen.

Het derde seizoen van iZombie kwam op Netflix te staan, dus dit seizoen heb ik volledig gezien. Ik wil nu alleen maar meer! Ook ging ik verder met Thirteen Reasons Why, maar ik vind het verhaal wel wat ongeloofwaardig geworden… Ik heb niet echt haast om verder te kijken, maar ik hoor mensen wel veel praten over iets schokkends over de laatste aflevering. Ook keek ik naar Over the Garden Wall op Netflix, een serie waar ik enorm van heb genoten. Ook hier heb ik een stukje over geschreven, het is in ieder geval een flinke aanrader! Daarbij keek ik Children of the Whales af. Ik zie graag een tweede seizoen, maar sommige dingen waren wel heel vaag…

Steins: Gate is een anime waar ik aan ben begonnen, maar ik twijfel nog of ik verder ga kijken. Mocht je er ervaring mee hebben, laat me weten hoe de anime is! Ook keek ik het tweede seizoen van A Series of Unfortunate Events. Ze blijven vrij trouw aan de boeken, maar het is ook niet dat ik er weg van ben. Ik zie wel graag het derde en laatste seizoen! Ik begon deze maand met het tiende seizoen van Adventure Time. Dit verhaal wordt echt groter en groter! Tot slot keek ik naar The Hollow, een tekenserie op Netflix. Deze serie had veel potentie, maar de laatste paar minuten hebben de serie echt compleet verpest. Zo jammer, want als die laatste minuten waren weggelaten kon je veel meer seizoenen maken en zou het verhaal zo episch kunnen worden!

 

Dan hebben we nog de films die ik heb gezien in juni. Zo keek ik Deadpool 2. Wat een geweldige film is dat zeg! Weer erg grappig, maar ook met een serieuze toon en fantastische actiescènes. Ik was nog niet klaar met superheldenfilms, want ik keek ook The Incredibles en The Increbibles 2. Damn, wat is het vervolg toch! Zeker een waardig vervolg. Ook keek ik naar de documentaire Making Fun: The Story of Funko, waarin je de geschiedenis ziet van het bedrijf die Funko Pops maakt.

Ik bezocht zelfs drie keer de bioscoop in juni, want ik ging ook naar Solo: A Star Wars Story. Prima film, maar eigenlijk niet heel bijzonder. Een paar leuke feitjes worden gegeven, maar er zijn nog veel losse eindjes. Verder keek ik nog naar Now You See Me en Now You See Me 2, een supertof verhaal over goochelaars die de meest gave trucs uitvoeren op internationale schaal.

 

Dit zijn de series en films die ik de afgelopen maand heb gezien. Heb jij nog wat toffe films en series gezien?

2 reacties

    • storiesofwonder op juli 3, 2018 om 10:00 am
    • Reageer

    Een aanrader is de anime film Your Name, die vorig jaar zelfs in de Nederlandse bioscopen is geweest. Netflix heeft ondertussen Erased, Sword Art Online, Sword Art Online II en een Sword Art Online film online gezet!

    1. Jaaaa Your Name is zo mooi! Ook enorm van genoten. Erased wil ik inderdaad wel eens zien, en tof dat SAO op Netflix staat! Ook een van mijn favoriete anime 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.