De series en films die ik heb gezien in november 2018

In november had ik veel meer tijd om te chillen, dus heb ik weer wat leuke series gezien. Een fanboy als ik raakt nooit uitgekeken, dus ik heb weer wat bingewatches gedaan. Heerlijk! Het wordt ook steeds kouder, dus dat als excuus gebruiken om thuis lekker een serie te kijken komt dan ook steeds sneller van pas. Zie hier mijn overzicht van de afgelopen maand!

 

Ik keek wekelijks weer de nieuwe afleveringen van Zondag met Lubach. Weer een erg leuk seizoen! Ook ging ik verder met Riverdale. Hoewel ik het derde seizoen wel leuk vind, wordt de serie op sommige punten wel erg raar… Ik ben benieuwd naar de rest, maar ben wel huiverig dat de kwaliteit van Riverdale erg gaat dalen. Maar goed, nog genoeg afleveringen die eraan gaan komen en de serie heel tof kunnen maken! Ik keek nog twee andere series op Netflix, zoals The Chilling Adventures of Sabrina. Ik heb nu zeven afleveringen gezien en ik vind het zeker een leuke serie! Mooi horrorsfeertje, hoewel de manier van filmen mij soms hoofdpijn bezorgt (er is namelijk een focus op het midden, maar de zijkanten zijn vervaagd wat niet heel prettig is om te zien). In december hoop ik het eerste seizoen af te kijken! Daarbij keek ik het eerste seizoen van Magic for Humans, een soort Mindf*ck, maar dan echt hilarisch! Justin Willman laat echt geweldige trucs zien, met leuke thema’s en grappige rubrieken. Ik vond het jammer dat er maar zes afleveringen waren, dus ik hoop dat er meer seizoenen gaan komen.

Ik ben weer iets verder gegaan met March comes in like a lion, maar het weet me nog niet echt te pakken. Ook heb ik weer wat afleveringen van de originele anime van Fullmetal Alchemist gezien, maar het verhaal wordt wel erg raar en wordt erg anders dan de manga. Ik weet nog niet wat ik hier van ga vinden… Ook ging ik verder met Food Wars, een food-anime waar mensen wel intens genieten van het eten. Het is best grappig (en ik krijg zo veel trek in eten), maar de serie is (zoals je een beetje gewend bent van Japan) een beetje raar. Daarbij begon ik ook aan Puella Magi Madoka Magica, omdat ik daar over had gelezen in de Aniway van een aantal jaar geleden. Deze is te zien op Netflix, dus ik besloot het een kans te geven. Ik ben nog vrij neutraal over deze anime, maar ik ben pas op de helft.

 

Ik heb in november maar één film gezien, namelijk Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Ik vond de film erg tof, maar er zitten ook een paar dingen in die ik wat overdreven vond qua drama. Daarbij vond ik de ontknoping aan het einde wat vreemd, want volgens mij is dit helemaal niet mogelijk? Lees hier in ieder geval mijn volledige recensie.

Dit zijn de films en series van de maand november. Heb jij nog toffe serie- en filmtips voor mij? Laat het me zeker weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.