De series en films die ik in februari heb gezien

De afgelopen maand ging het erg goed met series. Ik keek elf verschillende series en daarvan keek ik ook een hoop. Genoeg om te bespreken dus! Ik ga ook vrij goed met mijn Movie Challenge, want de afgelopen maand heb ik vier films gezien.

 

Ik ging ten eerste verder met Riverdale. Ik vind het derde seizoen alleen maar raar worden en ik vraag me af of ik ooit het vierde seizoen wil gaan kijken… Alles is zo overdreven, sommige personages zijn heel irritant en het verhaal is erg ongeloofwaardig. Jammer! Het eerste seizoen vond ik juist zo sterk, maar nu is het verhaal een rommeltje geworden. Ook keek ik de laatste aflevering van Black Mirror, welke vrij angstaanjagend was, maar het einde was erg gaaf (het verhaal met de dokter die andermans pijn kon voelen was echt afschuwelijk). Ik moest ook nog de laatste aflevering van The Good Place kijken, waardoor ik alleen nog maar nieuwsgieriger ben geworden naar het vierde seizoen.

In februari keek ik maar liefst vier seizoen van Brooklyn Nine-Nine… Wat een hilarische serie is dat zeg! Ik moet constant lachen van alle acteurs, vooral Charles vind ik geweldig. Het zesde seizoen wordt momenteel uitgezonden, maar ik wacht nog wel even totdat dit seizoen op Netflix komt. Ik keek ook iets verder met Fullmetal Alchemist (de eerste anime), maar tot nu toe heb ik niet enorm de neiging om de anime te bingen. Ik ga hem in ieder geval wel afkijken, want ik ben benieuwd hoe het einde is. Ik wil met mijn fangirl het nieuwe seizoen van The Seven Deadly Sins kijken, maar omdat ik veel was vergeten van de anime besloot ik hem opnieuw te kijken. Hopelijk kan ik dan snel nieuwe afleveringen zien!

The Dragon Prince seizoen 2 kwam uit, dus die moest ik zo snel mogelijk zien! Ik vond hem erg tof, hier kan je mijn volledige mening ervan lezen. Hilda is een serie waarvan ik toevallig de trailer zag op Netflix, dus ik besloot hem te kijken. Een seizoen maar van dertien afleveringen, dus dat valt mee! Het was een wat mildere variant van Gravity Falls (zonder alle puzzels en iets te creepy monsters), dus prima om tussendoor even te kijken. Ik keek ook het eerste seizoen van Sex Education. Ik dacht eerst dat deze serie maar raar was, maar ik vond hem juist best grappig en ook erg belangrijk om te zien. Tot slot kwam Umbrella Academy uit op Netflix, een serie waar ik al een tijdje naar uitkeek. En ja, ik ben verkocht! Het is dat ik er niet de tijd voor had, maar anders zou ik het eerste seizoen binnen een dagje volledig bingewatchen…

Tot slot zijn er nog twee Nederlandse televisieseries die ik keek. Zo keek ik naar De Luizenmoeder, de afleveringen tot nu toe vind ik weer erg leuk! Daarbij kijk ik ook Wie is de mol. Nadat mijn beide mollen eruit gingen, zit ik nu vol op Sara, zij moet het wel zijn!

 

Dan door met de films van de afgelopen maand. Ik keek drie films op Netflix en eentje in de bioscoop. De bioscoopfilm was Vals (de boekverfilming van Mel Wallis de Vries). Ik vond deze helaas erg tegenvallen en vol zitten met rare fouten en het einde sloeg ook nergens op… Zo jammer! Mijn recensie kan je hier in ieder geval lezen.

Pride and Prejudice and Zombies was een geinige film waarin de klassieker werd omgevormd tot zombiefilm. Niet heel bijzonder, maar wel grappig om een keertje de adel te zien vechten met zombies. Al snel keek ik ook Lucy, welke gaat over een vrouw waar een experiment mee is uitgehaald, waardoor ze langzamerhand haar hele brein kan gebruiken. De mens zelf gebruikt maar tien procent van hun brein, maar door de film heen gebruikt ze steeds meer en krijgt ze indrukwekkende gaven. Ze krijgt heel veel kennis, beheerst haar lichaam en kan zelfs anderen besturen. De kracht die ze krijgt is heel sterk en ik vond het tof om te zien wat de mogelijkheden waren voor Lucy, dus zeker een film om eens te kijken als je hem nog niet hebt gezien! Tot slot keek ik Catch me if you can, welke gaat over een man die een meester is in identiteitsfraude en een piloot, dokter en zelfs jurist is geweest, zonder dat hij ervoor had gestudeerd. Erg gaaf om te zien hoe hij te werk ging! Het is ook nog eens gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

 

Dit is mijn overzicht van de films en series die ik de afgelopen maand heb gezien. Een prima aantal dus! Volgende maand hoop ik lekker door te gaan met de series die ik nu aan het kijken ben, maar wie weet dat ik ook aan wat nieuwe series ga beginnen.

Wat was jouw favoriete film en serie van de afgelopen maand?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.