De wondere wereld van mijn boekenkast – deel 3

En dan nu de allerlaatste rondleiding door mijn boekenkast. Het heeft even geduurd, maar hier is hij dan!

In deze plank zitten meestal wat boeken die als series nog niet compleet zijn of er is maar één deel van. Vele boeken heb ik dan ook gekregen voor een verjaardag (Wat wil de vrouw heb ik dus niet gekocht 😛  ), maar er zitten wel wat leuke boeken tussen. Ook zitten er nog genoeg boeken van vroeger in.

 
Bij deze plank zitten de grote boeken en strips.
Links zie je informatieboeken over weerwolven, vampiers en monsters. Dan komen we aan bij de Eragon-illustratieboek. Ik heb nog wat boeken over Lord of the Rings en wat stripboeken. Ook heb ik enorm veel guideboeken van Pokémon (de andere 4 moet ik er nog bij doen). Daarnaast staan de zo-doe-je-dat boeken. We komen daarna nog uit bij mijn Avatarboeken, twee artwork boeken van Aang en Korra, en nog een boek The Promise, wat zich afspeelt na het laatste seizoen van Aang. The Search zou binnenkort ook uitkomen, die ga ik zeker kopen!
 
 
 
Als laatste heb ik nog mijn manga-plank. Hier zitten enorm veel tekenboeken in. Sommige zijn gekocht door mijn zusje, maar aangezien ik al een grote collectie had, hadden we maar besloten alle manga/tekenboeken op mijn kamer te leggen.
 
 
De enige boeken die je nog niet heb gezien, zijn twee manga boxen van Pokémon.
 
 
Dit waren dan al mijn boeken die ik NU in mijn boekenkast heb staan. Waarschijnlijk komen er nog enorm veel boeken bij, dus ik doe mijn best om enorm veel ruimte te maken voor nog meer boeken! Mocht ik weer enorm veel boeken hebben gekocht, post ik het gelijk!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.