Dutch Comic Con 2022 Haul

Vorige week ben ik naar Dutch Comic Con gegaan, de grootste conventie van Nederland in de Jaarbeurshallen in Utrecht! Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad, en uiteraard heb ik ook erg veel leuke spullen in huis gehaald. Zie hier mijn verslag van de conventie, zo fijn dat het na twee jaar weer kan!

Bij de Pokémonshop kocht ik twee boxen met Pokémonkaarten. Eerst haalde ik de Dark Sylveon box, want Sylveon had ik nog niet als kaart! Hier zaten ook Celebrations-kaarten in, waar vrij mooie kaarten tussen zitten

Ook kocht ik de Galarian Rapidash box, want de Galarian variant had ik ook nog niet. Ook hier zaten weer een paar mooie kaarten tussen!

Bij René Cards hadden ze een bak met 10 Pokémonkaarten voor 1 euro per stuk. Daar had ik er vijf gehaald, en daar ben ik heel blij mee! Veel kaarten heb ik nog niet, en waren zelfs legendarische Pokémon die er tussen zaten. Niet de meest zeldzame kaarten, maar voor de prijs het helemaal waard! Daarbij kijk ik ook niet echt naar de mate van zeldzaamheid, maar vind ik het gewoon leuk om van elke Pokémon 1 kaart te verzamelen.

Bij de Pop Shop uit Haarlem waren er afgeprijsde Funko Pops, de Funko van Endeavor uit My Hero Academia lag er maar voor 8 euro! Die kon ik niet laten liggen, want ik verzamel de Funko’s uit deze serie. Verder haalde ik bij Letsgokawaiinl twee Pokéballs, eentje van Scorbunny en eentje van een half slapende Alolan Vulpix! Die gaan erg mooi staan in de boekenkast. Deze terraria zijn in Japan alleen te verkrijgen in een doos waarbij je niet weet welke je krijgt, maar bij deze shop weet je gewoon welke je krijgt!

Bij mostcutest haalde we twee lucky bags. Als eerste haalden we een Pokémon snack box, vol leuke hapjes in het teken van Pokémon! Ook haalde mijn fangirl een kawaii lucky bag, met een lekkere grote tas en verschillende leuke spulletjes zoals een etui, oogmasker en meer.

Acception is een hele mooie strip vol diversiteit, en het tweede deel is nu eindelijk verschenen! Deze moesten we uiteraard gaan halen bij Colourbee, en hij is ook nog eens gesigneerd en we kregen er een boekenlegger bij. Die ga ik snel lezen!

Ook ben ik vaak naar de artist alley geweest, en heb ik veel printjes gescoord, zoals deze printjes van Avatar The Last Airbender en Alice in Wonderland van Atelier Petit Papillon! Deze had hele mooie kunstwerken staan, maar ook deze mooie printjes waar ik geen nee tegen kon zeggen. Deze ga ik nog vaak showen op Instagram!

Bij Webbelart kocht ik een leuk printje van de Eeveelutions, een illustratie die ik al maanden wilde hebben. Bij Allen Voor Eef haalde ik deze mooie print van Avatar The Last Airbender met de meest belangrijke personages.

Ik ben zelf een groot fan van Genshin Impact, alleen had ik er nog weinig merchandise van. Dat heb ik nu goedgemaakt door het halen van leuke stickers van verschillende personages bij Dreamchaserart. Hopelijk gaat ze van de rest ook stickers maken, want ik wil ze allemaal hebben!

Bij Proserpiiart haalde ik deze boekenlegger van Yanfei uit Genshin Impact, maar ze had nog vele printjes en notitieblokjes met andere personages. Zo’n aandoenlijke tekenstijl!

Bij lafemart/lafemdesign kocht ik deze mooie printjes van Avatar The Last Airbender, vooral die van Suki vind ik prachtig! Hier mag ze zeker meer printjes van maken, want van elk personage zou ik wel zo’n printje willen.

Bij Céline Lavën kocht ik deze print van Appa, die Céline zelf maakt. Zo’n mooie en gedetailleerde stijl, en ze had nog veel meer printjes van Avatar. Ook zag ik toffe prints van Demon Slayer, dus het is de bedoeling dat ik bij elke conventie weer een printje ga halen.

Bij Ever After Print haalde ik het derde en laatste deel uit hun trilogie over weerwolven vol queer personages! Het is ook een flinke dikke pil ten opzichte van de vorige twee delen, ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal afloopt! Lees hier mijn recensie van deel 1.

Tot slot ging ik las Hellopixlpanda, en kocht ik twee printjes. Eentje van The Last Airbender, en eentje van She-Ra and the Princesses of the Universe! Daarbij kocht ik een nieuwe muismat, aangezien mijn vorige wat aan vervanging toe is (er is weinig grip meer). Dan heb ik ook nog eens een muismat met rode panda’s, mijn favoriete dier!

Dit zijn mijn aankopen van Dutch Comic Con. Ik heb weer genoeg leuke printjes waar ik foto’s mee kan maken, en het was ook zo leuk om al deze standjes te bezoeken en mensen te spreken! Ben jij naar Dutch Comic Con geweest, wat was jouw leukste aankoop? Laat het mij weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.