Fandom en Book Haul Maart 2017

In de maand maart kreeg niet alleen naast nieuwe boeken, ook nog coole fandom merchandise! Hierbij heb ik dus de merchandise gecombineerd met mijn Book Haul van de maand maart. Het zijn een hoop spullen die nieuw zijn, dus er is genoeg te zien! Door de drukke planning op mijn blog met Wrap Ups, Dutch Comic Con blogjes en vaste rubrieken duurde het even voordat deze Haul online staat, maar ik maak het goed door het laten zien van veel merchandise en boeken!

 

Begin in de maand maart ging ik een dagje naar Eindhoven en toen ik in de boekhandel van Piere was, zag ik See you in the cosmos liggen. Dit boek had ik al eens eerder gezien in de boekhandel dus ik was al aardig benieuwd naar dit verhaal. Hij was redelijk goedkoop, dus ik nam hem mee! Later kwam ik er dus achter dat dit boek is vertaald en is uitgegeven door uitgeverij Karakter, dus je kan zelfs de vertaling gaan lezen! Als ik dat had geweten, had ik het boek denk toch laten liggen haha, maar goed, af en toe een Engels boek lezen is ook goed.

Deze maand ging ik ook langs de Hema voor een notitieboekje en wat pennen gekocht. Binnenkort zal ik een blogje online zetten met de inhoud van het notitieboekje.

Dan komen we aan bij de cadeautjes die Eline aan mij had gegeven voor mijn verjaardag? Ik was op 31 oktober jarig, maar Eline had nog niet alle cadeautjes binnen. Maanden gingen voorbij, maar nu kon ik mijn cadeautjes in ontvangst nemen, en wat is het toch awesome! We beginnen bij deze Pikachu, die dient als een kleine portemonnee voor je kleingeld.

Vervolgens kreeg ik een mooi speldje van Breaking Bad. Ik heb een trui van Breaking Bad met precies dezelfde kleuren, dus deze past er heel goed bij!

Ook kreeg ik servetten van Star Wars, hoe grappig! Ze zijn lekker kleurrijk, dus die ga ik zeker eens gebruiken. Ik had ook helemaal geen servetten in mijn kamer in Rotterdam liggen, dus dat komt goed uit!

Eline had ook een kussensloop besteld, maar ze wist niet dat hij zo ontzettend lelijk was. Het is een combinatie van The Walking Dead en Game of Thrones en hij is echt hilarisch! Vooral de White Walker ziet er zo debiel uit en de proporties van Daryl ten opzichte van Rick klopt ook totaal niet, maar ik vind de kussensloop zo slecht, dat hij geweldig is.

Ook kreeg ik de ketting die Peeta om heeft bij de tweede Hongerspelen. Hij is zo tof! Ik hoop eens de kleding van Peeta in die film te kunnen scoren, zodat ik deze ketting bij mijn cosplay kan gebruiken. Of ik kan, zoals Eline zegt, ”Een foto van je eigen Katniss erin doen”.

Als echte Pokémonmeester kocht Eline ook nog een doos met Pokémonbadges voor mij, hoe gaaf! Nu wil ik ook echt al die andere doosjes hebben zodat ik de Pokémonmeester van elke regio ben…

Dan komen we uit met het meest geweldige awesome cooliejoelie cadeau dat je maar kan verzinnen. Hoe bestaat dit? Geen idee. Ik kreeg en muismat van Harry Potter, maar niet zo maar eentje. Man man man, ik ging echt kapot toen ik dit cadeau kreeg. Telkens wanneer ik de muismat zie moet ik weer lachen. En dat is vaak, want ik gebruik hem ook als ik op mijn kamer zit met mijn laptop terwijl ik studeer. En is dit aangezicht handig tijdens het studeren? Nee, maar hij is zo mooi dat ik hem echt nooit weg ga leggen.

Als echte chipsliefhebber kocht Eline een chipshoesje voor mijn mobiel. Hmmm, ik krijg telkens weer trek in chippies als ik er al naar kijk…

Phobos2 is het tweede deel in de Phobos-serie. Victor Dixen komt naar Yalfest, dus dit boek wil ik zeker lezen voordat ik hem zie. Dit boek kreeg ik onverwachts opgestuurd van Uitgeverij Q, waar ik hen heel dankbaar voor ben!

Ook kreeg ik Endgame 3 opgestuurd omdat ik deze kan recenseren voor Fantasywereld. Ik ben heel benieuwd hoe Endgame eindigt, wie zal er overleven? Mijn recensie over dit boek zal ergens volgende maand verschijnen.

Tijdens een brainstorm in boekhandel Van der Meer in Noordwijk mocht ik een boek meenemen die de boekhandelaar had uitgekozen. Ik nam Alice in Zombieland mee, aangezien de auteur Gena Showalter naar Yalfest komt. Mijn recensie van dit boek is maandag verschenen. Het was niet helemaal mijn ding, maar Gena Showalter schrijft wel lekker, dus ik kwam makkelijk door dit boek heen.

Na de brainstorm ging ik nog de boekenkast van Fleurine bekijken en ik mocht van haar Reboot meenemen, aangezien ik die zelf nog niet had in mijn boekenkast, maar waar ik wel groot fan van ben. Bedankt Fleurine! Deze meid heeft een heel leuk Booktube-kanaal, dus abonneer zeker eventjes op deze coole boekenchick!

Als laatst won ik met een winactie op Facebook twee Pokémonknuffels van de Eagletoys! Ik koos voor Leafeon en Sylveon, aangezien Eevee en zijn evoluties mijn favoriete Pokémon zijn en ik al een knuffel van Eevee en Espeon in bezit heb. Over deze webshop ga ik nog een blogje schrijven, want ze hebben echt hele leuke dingen!

Dit was mijn Book en Fandom Haul voor de maand maart. Op Dutch Comic Con heb ik ook nog veel gekocht, maar dat kan je vinden in mijn Dutch Comic Con Haul. Ik kan er weer eventjes tegenaan met boeken lezen betreft. Heb jij vorige maand nog wat leuke merchandise of boeken gekregen? Laat het me weten in de reacties!

3 reacties

  1. Deze haul is zo ontzettend glorieus. Dit is misschien wel mijn favorietje blogje van je, naast de roddels en complotten. Love it ❤

  2. Wat een leuk pikachu portomonneetje. En die knuffels zijn echt super. <3

  3. Wat een leuke spulletjes allemaal 😀 die Pokémonbadges, zo gaaf! *jealousss*
    Ik moet ook eens wat Pokémonbadges scoren voor bij mijn Pokémontrainer cosplay 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.