Film en Serie Releases December 2020

De laatste maand van 2020, ook nu komen er weer genoeg leuke films en series aan die je of thuis, of in de bioscoop kan bekijken. Netflix en Disney+ maken er wat moois van, dus er zijn genoeg films en series die ik in dit overzicht kan noemen. En mocht je willen weten wat er op andere streamingsdiensten te zien is, kan je Streamwijzer checken!

Netflix

The Holiday Movies That Made Us seizoen 1 – 1 december

Kijk jij net als ik nu al wat kerstfilms en kerstseries? Dan is deze docuseries wat voor jou! Veel klassiekers worden besproken, voor de kerstliefhebber is dit ideaal!

Angela’s Christmas Wish – 1 december

Een leuke kerstfilm voor kinderen, maar ik denk dat deze volwassene er ook wel blij mee gaat zijn! Een hartverwarmende film over een broer en zus die hopen hun vader terug te halen uit Australië zodat het gezin bij elkaar is tijdens kerst.

The Walking Dead Seizoen 10 – 1 december

Hoewel ik halverwege seizoen 7 ben gestopt met kijken, kunnen de zombiefans naar het tiende seizoen kijken. Zijn er mensen die de recente seizoenen wel hebben gezien? Laat vooral weten hoe ze zijn, want ik vraag me af of ik het nog een kans moet geven.

Four Christmases – 1 december

Ben je de kerstfilms al zat? Nou zet je schrap, want er komen er nog meer aan! Four Christmases lijkt me best wel hilarisch, dus grote kans dat ik ook deze film ga zien.

Alien Worlds seizoen 1 – 2 december

Een serie die gaat over hoe leven op andere planeten eruit zou zien. Lijkt me best interessant! Het is een docuserie, welke ik niet vaak kijk, maar deze lijkt me best goed. Toen ik ongeveer negen was had ik een enorme fascinatie voor de ruimtevaart, dus kijken naar leven op andere planeten wil ik zeker aanschouwen!

De Familie Claus – 7 december

Weer een kerstfilm, nu eentje vanuit Vlaanderen! Een jongen ontdekt dat hij familie is van de kerstman, en gaat hem helpen! Ik heb al genoeg kerstfilms gezien het afgelopen maand, maar ik ben er nog niet op uitgekeken. Deze ga ik misschien wel zien!

RuPaul’s Drag Race: All Stars Seizoen 5 – 7 december

Een nieuw seizoen van All Stars, kom maar op! Ik heb seizoen 7 tot en met 12 gezien, dus grote kans dat ik alle queens ken. Dat wordt genieten!

Alice in Borderland – 10 december

Een verhaal dat zich afspeelt in Tokyo en gaat over een gevaarlijke game. Ziet er best goed uit! Ik heb weinig Japanse real-life action films gezien, maar hiermee wil ik wel een begin maken.

The Prom – 11 december

Ik zag toevallig deze week bij de boekhandel een boek genaamd ”The Prom”, oer een meisje die naar prom wilt gaan met haar vriendin. Hier komt dus een Netflix Original van! Deze queer film lijkt me erg goed, dus deze staat op het lijstje.

Tiny Pretty Things Seizoen 1 – 14 december

Van het gelijknamige boek komt een serie rondom een balletschool. De boeken worden vrij goed beoordeeld, dus misschien dat ik de serie ga kijken.

Rundfunk: Jachterwachter – 17 december

Ik ga altijd kapot om de filmpjes van de Duitse leraar bij Rundfunk en hoewel deze leraar niet in de film van de makers van Rundfunk verschijnt, lijkt het me wel een heel grappige film. Die ga ik zien!

The Midnight Sky – 23 december

Een film met George Clooney, ziet er mooi uit! Ik vind het knap dat Netflix zo veel geld pompt in science fiction, dus deze hoop ik zeker te gaan zien.

The Lego Movie 2: The Second Part – 26 december

Tijdens mijn reis naar Japan vorig jaar keek ik in het vliegtuig naar The Lego Movie en die vond ik verrassend leuk, dus het vervolg wil ik zeker kijken! Netflix heeft deze film op de planning staan, dus deze komt op het lijstje.

Get out – 30 december

Alle zoetsappige kerstfilms zat, en toe aan een lekkere horror? Dan kan je Get Out bekijken, deze lijkt me ontzettend spannend!

The Chilling Adventures of Sabrina Seizoen 4 – 31 december

Het vierde en laatste seizoen van onze heks uit Salem! Ik had wat kritiek op het derde seizoen, maar ik ben wel benieuwd hoe ze dit verhaal gaan afsluiten. Mooi einde van het jaar!

Disney+

Godmothered – 4 december

Een Disney+ Original over een toverfee die in deze moderne tijd een vrouw opzoekt waar ze wensen voor gaat vervullen. Lijkt me erg grappig, en perfect materiaal voor tijdens de feestdagen!

Mulan – 4 december

Mulan was alleen voor bepaalde leden te zien, maar ik had het er niet voor over om rond de 30 euro te betalen voor deze film. Nu komt hij voor iedereen uit, dus dan ga ik hem zien! Tot nu toe zijn de reacties niet heel enthousiast, maar wie weet dat de film me erg weet te verrassen. Begin dit jaar wilde ik hem nog zien in de bioscoop, dus ik ga het hoe dan ook een kans geven.

Once upon a time in Wonderland – seizoen 1 – 18 december

Once upon a Time zal van Netflix naar Disney+ verplaatsen, en deze miniserie in het teken van Alice in Wonderland is als het goed is het begin! Ik ben nu bezig met het derde seizoen van de originele serie, dus wat andere verhalen zou ik ook wel willen zien.

The Fault in Our Stars – 18 december

Uiteraard heb ik deze film al gezien (ik heb hem zelfs op dvd), maar hij is vanaf december ook te zien op Disney+! Het is een enorme tranentrekker, dus als je deze boekverfilming nog niet hebt gezien, kan je dat gaan doen in december. Aanradertje!

Disney Gallery: The Mandalorian – seizoen 2 – 25 december

Ik ben bezig met het eerste seizoen van deze making off te bekijken, welke erg leuk is! Daarom ga ik zeker verder, want ik wil genoeg dingen weten over The Mandalorian. De makers vertellen vol passie over Star Wars, dat maakte de serie alleen maar beter en beter!

Soul – 25 december

Deze film zou oorspronkelijk uitkomen in de bioscoop, maar nu wordt hij rechtstreeks naar Disney+ gebracht. Het lijkt me een zeer intense film vol emotie, deze wil ik zeker na de kerst gaan bekijken!

Bioscoop

De bioscopen zijn weer open, en nu staan er nog wat films op de planning. Zo komt Jan Dino met Bon Bini: Judeska in da House, waarin Judeska de coronacrisis meemaakt. Een complete verrassing dat deze film was opgenomen, en wat ik van de maker hoor schijnt het een film te zijn om mensen bij elkaar te brengen. Ook kan Wonder Woman 1984 uitkomen, daar ben ik best benieuwd naar! Promising Young Woman ziet er veelbelovend uit, en Words on Bathroom Walls (over een jongen die schizofrenie heeft) lijkt me ook erg aangrijpend. Let er wel op dat films uitgesteld kunnen worden, maar deze huidige lijst is erg leuk!

Een primalijst deze maand! Naar welke films en series kijk jij uit? Laat het me weten, want misschien heb ik nog wat gemist!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.