Film en Serie Releases November 2020

Het wordt al kouder en we moeten veel thuis blijven (ik werk bijvoorbeeld al een maand vanuit huis), dus dit geeft ook de gelegenheid om veel films en series te gaan kijken. Er staan weer wat leuke dingen op de planning, dus ik vertel je graag wat voor moois er aan gaat komen. Ik heb zelf Netflix en Disney+, dus als je wilt weten wat er op andere streamingsdiensten komt te staan, raad ik je aan om Streamwijzer te bekijken!

Netflix

Little Women – 1 november

Een film die ik helaas niet in de bioscoop zag, maar nu kan ik hem wel zien! Een waanzinnige cast, spectaculaire kostuums en een mooie setting, ik ben benieuwd!

Dash & Lily – 10 november

Dash & Lily is een boekverfilming van een verhaal van David Levithan dat zich toevallig afspeelt rond de kerst. Ik heb zo genoten van dit boek, want het heeft een leuke zoektocht door New York met allemaal opdrachten die Dash en Lily elkaar geven, zonder dat ze elkaar kennen. Vast een geweldige film om in de kerststemming te komen!

Jingle Jangle: A Christmas Journey – 13 november

Nog een kerstverhaal, met een flink vleugje magie en behoorlijk veel speelgoed! Deze film lijkt me erg fantasierijk, waarschijnlijk een knusse film om te zien.

Shawn Mendes: In Wonder – 23 november

Ik weet nog niet of ik deze documentaire ga zien, maar de Shawn Mendes-fans kunnen in ieder geval meer van hem te weten komen in november!

The Christmas Chronicles 2 – 25 november

Het vervolg van The Christmas Chronicles komt eraan! Ik vond het eerste deel verbazingwekkend leuk, dus het vervolg ga ik ook een kans geven!

Disney+

Op Disney+ zijn voor nu nog niet alle releases vast, maar we kunnen in ieder geval uitkijken naar Lego Star Wars Holiday Special. De real life special schijnt tenenkrommend te zijn, maar ik denk dat de Lego-versie erg leuk kan zijn! Once Upon a Time zal van Netflix afgehaald worden, maar komt terecht op Disney+, en The Greatest Showman zou als het goed is in november op het streamingsplatform komen. Tot slot lijkt Marvel 616 mij erg leuk, dit is namelijk een documentaire over de Marvel superhelden.

Bioscoop

Wolfwalkers – 11 november

Een erg mooie getekende film over een meisje die een ander meisje ontmoet die tussen de wolven leeft. Een vrij rustige film, maar ik denk dat het een pareltje kan zijn voor jong en oud.

The Witches – 18 november

The Witches is een boekverfilming van Roald Dahl, en hoewel ik het boek niet heb gelezen, ziet de film er in ieder geval ontzettend tof uit!

Dit zijn de film en serie releases voor de maand november. Naar welke releases kijk jij enorm uit? Laat het me weten, en meld het als ik iets ben vergeten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.