Film en Serie Releases Oktober 2020

In de maand oktober komen er weer genoeg films en series aan die op streamingsdiensten te vinden zijn. Ondanks de pandemie weten er films gemaakt te worden, dus ik heb weer een lijst gemaakt met de films en series waar ik naar uitkijk.

Netflix

A Simple Favor – 1 oktober

A Simple Favor had ik gemist toen die in de bioscoop kwam, dus nu kan ik het inhalen door hem begin oktober te bekijken! Het is een thriller waarin een vrouw door haar vriendin wordt gevraagd voor een kleine dienst, maar dat loopt volledig uit de hand. Ik denk dat dit een film is vol mysterie, dus deze hoop ik in oktober te gaan zien.

Hubie Halloween – 7 oktober

Een Halloweenfilm met een komische twist met onder andere Adam Sandler. Persoonlijk ben ik niet weg van elke film met Sandler, maar misschien dat deze film wel erg grappig kan worden. Wellicht even uitproberen dus!

The Haunting of Bly Manor – seizoen 1 – 9 oktober

Ik kijk erg uit naar deze creepy serie, aangezien ik erg fan ben van The Haunting of Hill House. Dat wordt griezelen in een huis vol spookbewoners!

Bad Boys for Life – 10 oktober

Deze film is dit jaar nog in de bioscoop geweest, en nu al op Netflix! Een film vol auto’s, geweren, oftewel een bom aan testosteron. Ik had veel mensen erover zien praten toen hij verscheen, dus misschien dat ik hem ook maar ga kijken.

Grand Army – 16 oktober – seizoen 1

Een nieuwe teen show die me erg interessant lijkt, hoewel ik hoorde dat er achter de schermen veel racisme was tegen schrijvers van kleur (zie de tweet van @mingpdynasty van 2 september op twitter). De serie zelf intrigeert me wel, hoewel ik waarschijnlijk de recensies ga afwachten.

Aquaman – 17 oktober

Aquaman heb ik in de bioscoop gezien en vond ik erg vermakelijk, dus we kunnen de film nu ook gaan zien op Netflix! Alle Jason Momoa-fans kunnen dus hun hart luchten terwijl deze reus van een vent door de zee zwemt.

Split – 21 oktober

Split heb ik nog steeds niet gezien, maar lijkt me echt een spannende film over man die vele verschillende persoonlijkheden heeft. Ik hoor er zo veel goede verhalen over, dus deze hoop ik zeker te kunnen zien!

Over the moon – 23 oktober

Een animatiefilm over een Chinees meisje die hoort over een legende van een vrouw die op de maan woont. Ze wilt er heen om deze vrouw te ontmoeten, wat resulteert in een magische ruimtereis. Deze film kan of fantastisch worden, of een flinke afknapper worden aangezien het toch wat weg heeft van Next Gen, welke echt slecht was. Ik ga hem in ieder geval uitproberen!

Disney+

The Greatest Snowman – 2 oktober

Ik heb van veel mensen lovende verhalen over deze film gehoord toen hij in de bioscoop kwam, maar ik was er zelf niet heen gegaan. Dan hem maar aanschouwen in mijn thuisbioscoop!

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader – 9 oktober

Een Narnia-film zal op Disney+ komen, dit is de enige film die ik nog niet heb gezien. Het boek vond ik niet heel denderend, maar misschien dat ik hem toch maar eens moet gaan kijken.

Onward – 16 oktober

Onward komt naar Disney+! Het is wat later dan de release in Amerika, maar nu kunnen we ook dit magische avontuur meemaken van twee broers die hun vader willen terughalen. Ik sta te springen om hem te zien, hier kijk ik zeker naar uit!

Once Upon a Snowman – 23 oktober

Olaf van Frozen heeft een paar korte films die online komen te staan. Het zijn allemaal korte video’s, dus dat is vast snel te bekijken.

The Mandalorian – seizoen 2 – 30 oktober

Yes, het nieuwe seizoen van The Mandalorian! Hier kijk ik zeker naar uit, elke aflevering in het eerste seizoen was weer een avontuur op zich, dus ik denk dat dat ook het geval is in het tweede seizoen. Hij komt de dag voor mijn verjaardag uit, dus wie weet dat ik tijdens mijn verjaardag nog aan het bingewatchen ben!

Er komt helaas weinig leuks uit in de bioscoop, maar op Crunchyroll (de website waar je legaal anime kan kijken) zijn er genoeg leuke releases voor de komende maanden! Zie vooral het artikel hier voor de nieuwe series en films die hierop gaan verschijnen. Jujutsu Kaisen wordt bijvoorbeeld genoemd als de nieuwe hype rondom shonen-anime, dus die wil ik zeker een kans geven!

Dit zijn de releases voor oktober waar ik in geïnteresseerd in ben. Waar kijk jij naar uit, heb ik nog wat gemist? Laat het me weten, en alvast veel kijkplezier toegewenst voor de komende maand!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.