Film + Serie Releases Maart 2020 waar ik enorm naar uitkijk

Februari is weer bijna voorbij en in deze maand heb ik zeker veel films en series gezien die uitkwamen op Netflix en Disney+, maar ik heb ook een bezoekje gebracht aan de bioscoop. In maart ga ik ook weer voor de buis zitten, want dan is er weer genoeg kijkvoer waar ik aandacht aan wil besteden.

Netflix

Arrietty the Borrower – 1 maart

Aan het begin van de maand komen er weer een hoop Studio Ghibli-films online. De vorige zeven heb ik allemaal gezien, dus tijd voor weer een paar nieuwe films! Deze film gaat over een klein meisje (als in, de grootte van een muis) die een vriendschap begint met een normale jongen.

My Neighbors the Yamadas – 1 maart

Een iets andere tekenstijl dan je van de studio gewend bent, nu wat meer stripvorm. Tot nu toe niet een film die heel erg eruit springt, maar wie weet wat voor moois deze film kan brengen!

Nausicaä of the Valley of Wind – 1 maart

Een film uit 1984, een film die me ook wat doet denken aan Castle in the sky. Deze gaat over een wereld waarin de mensheid bijna alle natuurlijke bronnen heeft verloren aan gigantische insecten, waarin een jonge vrouw gaat strijden. Er zijn genoeg sterke vrouwelijke hoofdrollen in de films van Studio Ghibli, dus deze wil ik ook zeker gaan kijken!

Princess Mononoke – 1 maart

Deze film gaat over een strijd tussen mens en natuur(goden), waarin een jonge krijger hulp krijgt van een prinses uit een bos. Ook weer een erg bekende film van Studio Ghibli, ik kan niet wachten om hem te zien!

Spirited Away – 1 maart

Spirited Away heb ik een paar jaar geleden gezien en vond ik erg interessant. Deze film heeft ook vele prijzen (zelfs internationaal) in de wacht gesleept, dus het wordt tijd om deze film nog een keer te zien!

The Cat Returns – 1 maart

Deze film gaat over een meisje die een kat redt op straat, die haar uiteindelijk meeneemt naar The Kingdom of Cats. Kattenliefhebbers opgelet, deze wil je vast zien!

The Tale of the Princess Kaguya – 1 maart

Ook weer een aparte tekenstijl, deze film is namelijk volledig met de hand gemaakt en heeft een mooie ouderwetse Japanse tekenstijl. Ziet er wat mij betreft erg indrukwekkend uit, die wil ik zien!

Dumb and Dumber – 1 maart

Jim Carrey is een geniale acteur, maar deze film had ik nog niet gezien. Tijd om daar verandering te brengen en lekker te lachen om domme humor!

Spider-Man Far From Home – 1 maart

Het is nog steeds een gedoe wat betreft de rechten van de MCU, maar blijkbaar komt de nieuwe Spider-Man op Netflix? Ik vond hem erg gaaf toen ik hem zag in de bioscoop, dus misschien dat ik nog een keer hem ga zien! Vergeet vooral niet de twee after-credit scènes te kijken…

Kingdom – Seizoen 2 – 13 maart

Het tweede seizoen van Kingdom komt uit. Ik heb het eerste seizoen niet gezien, maar het is een soort The Walking Dead, maar dan in Korea. Ik twijfel nog om het te zien, maar mocht ik eraan beginnen, kan ik het tweede seizoen snel gaan zien!

Feel Good – 20 maart

Feel Good is een comedy over een vrouwelijke cabaretier die een vriendin krijgt en nog moet dealen met haar verslaving. Ik weet niet wat het is, maar ik ben best benieuwd hiernaar!

The Letter for the King – seizoen 1 – 20 maart

De brief voor de koning van Tonke Dragt wordt nu een serie op Netflix! Ideaal excuus om het boek te lezen (er komt een Netflix-editie) en dan de serie te gaan kijken!

Bioscoop

Onward – 4 maart

Onward is een film in een magische wereld waarin de magie verdwenen lijkt te zijn. Dat leek in ieder geval zo, want twee broers willen met magie hun vader terughalen! Ziet er uit als een heel grappig en avontuurlijk verhaal, kom maar op Pixar!

The Invisible Man – 5 maart

Een thriller/horror die erg spannend lijkt, maar de trailer geeft wel iets te veel weg… Wellicht dat ik deze film ga kijken als die ooit op een streamingsdienst staat of als ik hem kan vinden op dvd, maar ik denk dat ik hiervoor niet naar de bioscoop ga.

Mulan – 26 maart

Ik ben zo benieuwd naar deze real-life film! De beelden zien er erg mooi uit en ik kan niet wachten op alle toffe gevechten die te vinden zijn in deze film.

Dit zijn de film en serie releases van maart. Wat hoop jij in maart te gaan kijken? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.