Filmpje: Herinrichten van mijn boekenkasten

Vorige week had ik mijn boekenkasten uitgestald en opnieuw ingericht. Zie hier het resultaat, een filmpje waarin ik met een enorme snelheid mijn boekenkasten opnieuw inricht (tijd gaat 10 keer zo snel, moet je nagaan hoe lang ik er over deed…).

Alles ziet er weer netjes uit. Misschien wordt het dan tijd voor een Bookshelf Tour? Laat het me weten als je dat leuk lijkt, dan ben ik zeker van plan om dat te gaan maken!

Vind jij het ook leuk om je boekenkasten te herinrichten?

6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Waarom leg je er zoveel neer in plaats van dat ze rechtop staan? :O

  1. Dat scheelt wat ruimte! Sommige boeken zijn nog best klein als je het vergelijkt met de lengte van de plank zelf, dus dan leg ik ze neer zodat ik uiteindelijk meer boeken erin kan zetten 🙂

  • Gaia Steinbuch op april 9, 2015 om 7:55 am
  • Reageer

  Leuk filmpje :)! Ik vind het ook altijd leuk om mijn boekenkasten opnieuw in te richten. Ik zou best graag een bookshelftour zien, ik vind het altijd interessant om te zien wat voor boeken anderen in hun boekenkast hebben staan.

  • Linda op april 9, 2015 om 11:34 am
  • Reageer

  Ok wauw, je moet me je geheim vertellen! Mijn boekenkast is namelijk een rommeltje. Ik heb geen systeem, en dit ziet er heel systematisch uit, alsof je zelfs een plan had voordat je de boeken terug op de planken zette! Tell me, hoe ben je ze gaan ordenen? Hoe wist je welke boeken waar moesten komen?

  1. Ik zal binnenkort wel een post maken met tips om je boekenkast in te richten! 😀

 2. Dat puzzelen en je bedenken is zo herkenbaar. Gelukkig heb ik hier ondertussen voldoende ruimte en hoef ik (eventjes alleszins) niet meer zo te puzzelen om alles te kunnen opbergen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.